Данчев потвърди, че Бербатов може да напусне Фулъм

16479
Данчев потвърди, че Бербатов може да напусне Фулъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на Димитър Бербатов, Емил Данчев, потвърди, че българинът иска да напусне "Фулъм". Да, така е, но към момента е играч на този отбор. Нека дойде зимният трансферен прозорец и тогава ще говорим, ако има нещо. Засега този период е далеч", каза пред "Спортлайн" Данчев, цитиран от football24.bg.

"Не мога да кажа дали Бербатов се чувства щастлив на "Крейвън Котидж" или не. По този повод нищо не сме говорили", добави Данчев. По-рано в английската преса се появиха информации, че българинът вече не е щастлив и иска да напусне. "В момента няма никакви оферти нито от Италия, нито от Русия. Не знам кой отбор от тези две държави би могъл да привлече Митко. Знаете, че Бербатов се ползва с добро име във футбола", добави още Данчев.

Ди Матео кандидат за позицията във Фулъм

Помощникът от треньорския щаб на „Челси“ е един от вариантите за заместване на Мартин Йол, който вече удря дъното във Висша...

Тази седмица е решаваща за съдбата на Мартин Йол начело на "Фулъм. Междувременно "Дейли Мейл" разкри, че се заформил страхотен скандал в клуба, защото Йол не желаел да взима с първия отбор момчетата от юношеската школа. Така в момента холандецът е скаран с всички треньори от школата, но не пропусна да напомни, че е способен да извади "Фулъм" от кризата. В момента отборът му е в зоната на изпадащите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com