Фъргюсън примирен, Юнайтед пак се изложи

5264
Фъргюсън примирен, Юнайтед пак се изложи
Мисля, че Билбао заслужено победи, заяви мениджърът на Юнайтед

Манчестър Юнайтед преживя пълен крах в Европа. След отпадането от Шампионската лига "червените дяволи" изхвърчаха и от втория по престиж турнир на Лига Европа.

Англичаните паднаха и в реванша с Атлетик Билбао (1:2), а мениджърът Сър Алекс Фъргюсън призна, че отборът му е бил по-слаб от противника и в двата мача.

Бербо в групата на Юнайтед за реванша с Атлетик Билбао

Димитър Бербатов попадна в разширения състав на Манчестър Юнайтед за гостуването на Атлетик Билбао за осминафиналния мач реванш от Лига...

"Мисля, че Билбао заслужено победи. Не мисля, че имаме от какво да се оплакваме. Пуснахме лек гол през първото полувреме, а това бе последното нещо, което искахме, не мога да повярвам, че се случи. Мисля, че иначе първото полувреме бе равностойно, справяхме се добре. Те играха по-силно в началото на второто полувреме, можеха да вкарат два-три гола. Към края ние получихме импулс в играта си от гола на Уейн Рууни, но това не бе достатъчно, за да постигнем каквото и да било,“ продължи с анализа Сър Алекс.

„Всеки футболен мач може да те научи на нещо – независимо дали печелиш или губиш. Разочароващо е, разбира се. Отпаднахме от Шампионската лига, а сега и от Лига Европа,“ каза още той. Юнайтед все пак още се бори за трофей – титлата на Англия.

„Отпадането от Лига Европа не може да ни облекчи. Имаме още 10 мача във Висшата лига. Има много време. Трябва първо да спечелим срещу Уулвърхемптън в неделя,“ насочи мисълта си натам Фъргюсън. „Имаме един-двама контузени, затова прецених да заменя Рио Фърдинанд, Карик и Гигс, за да ги запазя за неделя. Това е,“ завърши сър Алекс Фъргюсън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com