Какви са прогнозите на Betano за мачовете на Реал срещу Интер и Атлетико?

1645
Какви са прогнозите на Betano за мачовете на Реал срещу Интер и Атлетико?
Снимка: Getty Images

Втората епоха на Карло Анчелоти начело на Реал Мадрид стартира повече от успешно. Отборът си върна лидерската позиция в Испания, където през миналия сезон отстъпи титлата на градския съперник Атлетико. В Шампионската лига пък Кралският клуб си осигури бързо класирането за фазата на елиминациите въпреки сензационната загуба от молдовския Шериф Тираспол. Кралете са устремени към върховете, като искат да заемат и двата трона - както този в Ла Лига, така и европейския.

Но позициите им все още са уязвими, а предстои ключова седмица, която може да промени хода на сезона или да затвърди още повече доминацията на “Лос Бланкос”. Реал първо приема Интер в последния си мач от груповата фаза в Шампионската лига, а в неделя предстои голямото дерби на Мадрид срещу Атлетико. Два мача със сериозна интрига, като е интересно да видим какво предлага букмейкърът betano като коефициенти и възможности за игра.

Равенство е достатъчно на Кралския клуб срещу “нерадзурите”

Реал Мадрид и Интер вече си осигуриха участието в 1/8-финалите на ШЛ, като директният сблъсък между тях в заключителния ден от битката в група D е за първото място в класирането. Испанският гранд има предимство (12 срещу 10 точки), което означава, че и равенство устройва домакините в тази среща. А знак Х по принцип е оценен с висока ставка, обикновено над 3.00, а в случая е възможно в деня на мача да надхвърли 3.50. Но да се играе за реми често не е удачна стратегия, така че отборът на Карлето е вероятно да приложи друга стратегия. Интер би трябвало да бъде по-настоятелен, но пък Кралете ще имат възможност да използват скоростните си играчи, за да отбележат първи гол. Възвръщаемостта за такъв залог е под 2 към 1, но пък има добри изгледи за успех като предвиждане. Малко е вероятна да се стигне до нулево реми на “Бернабеу”, поне това загатват коефициентите - почти навсякъде са с двуцифрени стойности, букмейкър като Betano едва ли се очаква да прави изключение.

Защо е важен този мач? Победителят в групата на теория може да има по-лек жребий за 1/8-финалите, тъй като ще се падне с някой от вторите отбори от другите групи. Не че и там няма да има големи имена, но все пак е за предпочитане елиминациите да стартират срещу по-преодолим опонент.

Реал може рано да се откъсне в битката за титлата в Испания

Още по-важен е двубоят с Атлетико в края на седмицата. Реал получава възможност да се откъсне на върха в класирането, ако победи актуалния шампион на Испания. А традицията определено е в полза на Кралете в срещите им с “дюшекчиите”. Букмейкъри като Betano също отдават предпочитания на тима на Анчелоти в дербито на Мадрид. Шансовете Атлетико да си тръгне с трите точки от “Бернабеу” не са по-големи, ако се съди по ставките, които се движат около 3.50, а и отборът на Диего Симеоне не е побеждавал Реал повече от 5 години в мач от Ла Лига. Но всяка серия има своя край. Ако тази за Кралския клуб без загуба от градския съперник в първенството продължи, то “Лос Бланкос” най-малкото ще затвърдят ролята си на големия фаворит. А ако спечелят, едва ли ще бъдат настигнати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

Дани Алвеш подлуди комшиите си с шумен купон, след като излезе от затвора (СНИМКА)

Испания и Бразилия сътвориха драматичен 6-голов трилър, Франция надви трудно Чили (ВИДЕО)

Нов обрат прати Украйна на Евро 2024, дузпи класираха Грузия и Полша (ВИДЕО)

Белингам спаси Англия срещу Белгия в последната секунда, Австрия разби Турция (ВИДЕО)

Възраждането на Германия продължава - Нидерландия е подчинена, Роналдо и Португалия се изложиха (ВИДЕО)

Забраниха на над 1600 британски хулигани да посещават мачовете от Евро 2024

Европейски колос вади 100 милиона евро за звезда на Барселона

Олимпийски шампион с Бразилия изгоря за 2 години, опитал да манипулира допинг проба

Ужас: Наркокартел заплаши семейството на световен шампион със смърт

Спорт по телевизията днес - 26 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com