Милан с втора поредна победа за седмицата след обрат

12930
Милан с втора поредна победа за седмицата след обрат
Снимка: Getty Images/Guliver

Днес "Милан" успя да обърне развоя на мача срещу "Катаня" и да постигне успех с 3:1 като гост. Това е втора поредна победа за "росонерите" тази седмица, след успеха над "Селтик" в Шампионска лига с 3:0.

Двете победи са като божие докосване за треньора на "Милан", Масимилиано Алегри, поради колапса на неговия отбор през настоящия сезон.

Берлускони убеди Галиани да остане в Милан

Адриано Галиани остава начело на "Милан" като вицепрезидент и отговорник за трансферната политика на клуба. Обратът дойде след като и...

В завършилия преди минути двубой резултатът бе открит в 13-та минута от Кастро за отбора на "Катаня" и по всичко изглеждаше, че кошмарът за "Милан" в Серия А продължава. Само 6 минути по-късно обаче Монтоливо възстанови равенството, като при този резултат завърши първата част.

През второто полувреме "росонерите" се мобилизираха, знаейки, че само победа може да им върне самочувствието. Така в 63-та минута Балотели не прояви колебание и с мощен шут от свободен удар изкара "Милан" напред в резултата. Само минута по-късно Панайотис Тахсидис от отбора на домакините получи директен червен картон за нарушение срещу "Супер Марио".

По този начин задачата на "росонерите" стана по-лесна и в 81-ва минута Кака закова топката в мрежата на "Катаня", отбелязвайки 99-я си гол за "Милан" и оформяйки крайния резултат 1:3 в полза на неговия тим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com