Мьоленстеен: Ще донеса успехи на Фулъм

17036
Мьоленстеен: Ще донеса успехи на Фулъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Новият помощник на Мартин Йол, Рене Мьоленстеен, ще се опита да даде най-доброто,  което е научил от Сър Алекс Фъргюсън и да изкарат лондонския клуб от тежката ситуация, в която е изпаднал. 49-годишният специалист бе назначен при „котиджърс“ в сряда.

„Това, което мога да направя е да дам заряд на играчите, да им помогна да вдигнат глава и да се измъкнем от дъното на таблицата. Тук има достатъчно качествени играчи. Просто трябва да си повярват, да изпълняват базовите неща правилно, да има дисциплина, всеки да върши това, което му е казано и резултатите ще дойдат сами. В Англия съм от 12 години, работил съм на всякакви позиции за „Манчестър Юнайтед“,  черпих опит от Алекс Фъргюсън и претендирам, че познавам много добре Висшата лига“, коментира Мьоленстеен.

Рийзе също напуска потъващия кораб

Норвежкият защитник също е на път да напусне „Фулъм“, заради ситуацията в клуба и много оределите му участия в мачовете на ...

На въпрос относно бъдещата му съвместна работа с Йол, той коментира: „Очаквам с Мартин Йол да работя така, както работих с Фъргюсън. Той е мениджър с много опит, достигнал е връхната точка на своите способности и е страхотно, че дава възможност на човек като мен. Смятам, че ще работим страхотно заедно. Нека и не забравяме, че вече „Фулъм“ игра с част от най-силните във Висша лига до момента като „Манчестър Юнайтед“, „Ливърпул“, „Арсенал“ и „Челси“ и просто имаше доста трудни съперници“, завършва Мьоленстеен.

На „Фулъм“ му предстоят три домакински мача, като на 23-ти ноември приема „Суонзи“, после „Тотнъм“ и „Стън Вила“, а на 30-ти ноември гостува на „Уест Хем“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят