Пиян английски запалянко звъни на спешната линия – искал да говори с Фъргюсън

12840
Пиян английски запалянко звъни на спешната линия – искал да говори с Фъргюсън
Снимка: Getty Images/Guliver

Поредната издънка на „Манчестър Юнайтед“ срещу „Съндърланд“ снощи е разклатила до краен предел нервите на свой заклет привърженик. Той не само се е напил от мъка, ами е искал и личен разговор с бившия мениджър на клуба сър Алекс Фъргюсън.

Със сигурност угриженият човек е имал доста мъдри слова в ума си точно в този момент, но не е избрал правилното място за изява. Той звъннал на спешната линия (999) потресен от загубата и искал веднага да бъде свързан с Фъргюсън, за да обсъдят резултата и даде съвети.

Мойс: Не заслужаваме нищо повече

Дейвид Мойс е разочарован от поредния провал на неговия тим и заяви, че „Юнайтед“ не заслужава нищо повече, след отпадането...

Служителят, който приел обаждането обяснил на афектирания господин, че този номер е само за спешни повиквания и ако иска да сподели нещо относно двубоя може да го направи в медиите.

Алекс Фъргюсън е легенда за „Манчестър Юнайтед“ и всички фенове на английския шампион, но през последните месеци в медиите има все повече изказвания на бивши играчи, че той продължава да „дърпа конците“. Именно поради този факт новият мениджър Дейвид Мойс не успява да получи доверието и уважението на играчите, което вероятно е една от причините за тоталния крах на тима през този сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят