Ще остане ли Бербатов в Англия или ще поеме към Австралия?

21987
Ще остане ли Бербатов в Англия или ще поеме към Австралия?
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди няколко дни се появи информация, че австралийският клуб "ФК Сидни" иска Димитър Бербатов. Там играе и Алесандро дел Пиеро, чийто трансфер вкара клуба в световните медии. Сега обаче италианската легенда има предложение от новака в тайландското първенство "ПТТ Районг" и му се търси заместник.

Бербатов обаче едва ли ще иска да отиде да живее толкова далеч, защото вече отказа на няколко европейски клуба поради факта, че иска да си остане в Лондон и така премина във "Фулъм".

Бербатов май си остава закотвен на Крейвън Котидж

Много спекулации се изписаха на Острова относно възможен трансфер на Димитър Бербатов от страна на „Арсенал“ или „Тот...

Изглежда обаче, че "Тотнъм" има интерес за подписа на нападателя. Собственикът на клуба Даниел Леви вече е подготвил оферта към "Фулъм" и тя е на стойност 1,5 милиона паунда, за да го привлече още през този трансферен прозорец, събощава "Мирър". В същото време босът на клуба от Северен Лондон е готов да запази и настоящата заплата на Бербатов от 80 хиляди паунда на седмица.

"Шпорите" си търсят нов нападател след напускането на Джърмейн Дефоу в посока "Торонто", но проблемът за него би бил, че в "Тотнъм" има няколко централни нападатели – Емануел Адебайор, Роберто Солдадо и младокът Хари Кейн, което означава, че Димитър Бербатов вероятно няма да е неизменен титуляр, въпреки че настоящият наставник Тим Шърууд залага на схема с двама в атака. Положителното за българина обаче би било, че това е възможност да остане в Лондон, информира БТВ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят