Тотнъм уволни треньора си

7887
Тотнъм уволни треньора си
Снимка: Getty Images/Guliver

Съвсем очаквано Тотнъм изгони мениджъра Тим Шерууд два дни след края на сезона във Висшата лига.

Бившият футболист на отбора стоя на поста едва 5 месеца, след като замени Андре Вилаш-Боаш през декември. Тогава той подписа контракт за година и половина, но след серия от слаби резултати стана ясно, че няма да успее да изпълни контракта си.

Ван Гаал иска да работи с Гигс в Манчестър Юнайтед

Холандецът Лиус ван Гаал, който е спряган за сигурен заместник на Дейвид Мойс начело на Манчестър Юнайтед и този път ще се довери на ме...

„Назначихме Тим по средата на сезона като някой, който познава играчите и клуба. Договорът му бе за 18 месеца, но в него имаше клауза след края на тази кампания той да бъде прекратен и ние решихме да я използваме” заяви президентът Даниел Леви.

„Ние не спряхме да го подкрепяме през всичките му години тук и от името на клуба искам да изразя благодарността ни за положените усилия и да му пожелая успешна мениджърска кариера” добави той.

„Сега започваме търсенето на нов треньор. Разполагаме с талантлив отбор и вълнуващи млади играчи и искаме да развием потенциала, който имаме и да се представим така, както заслужава този велик клуб” каза още Леви.

Фаворити за поста на Шерууд за Маурисио Почетино, който направи отличен сезон начело на Саутхемптън и Франк де Бур, който призна, че би се радвал да работи в Англия, след като постигна сериозни успехи в Аякс.

Дженаро Гатузо става треньор в Чехия

Един от най-сърцатите футболисти в историята на играта Дженаро Гатузо може да поеме чешкия Виктория Пилзен, пише електронното издание "...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com