Венгер: Не е честно Мата да ходи в Юнайтед

15987
Венгер: Не е честно Мата да ходи в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на „Арсенал“ не е никак доволен от факта, че „Манчестър Юнайтед“ и „Челси“ си стискат ръцете за подписа на Мата, при положение, че са „заклети врагове“.

Според Sky Sport Хуан Мата ще премине на „Олд Трафърт“ до дни, след като „сините“ са приели офертата от 40 млн. паунда за него. За Венгер е още по-нечестна приетата от „Челси“ оферта, след като двата тима вече са играли един срещу друг този сезон – при това два пъти.

Венгер: Шчесни е сред най-добрите вратари в Англия

Арсен Венгер похвали стража на "Арсенал", като каза, че зрелостта на Войчех Шчесни го е поставило сред топ 5 на вратарите във Висшата л...

„Изненадан съм, защото Мата е страхотен играч, а те го продават на свой пряк кокнкурент. „Челси“ вече игра два пъти срещу „Юнайтед“ и можеха да го продадат преди седмици. Мисля, че ако всеки иска да има взаимно уважение, то това не бива да се случва. Разбирам, че всичко е бизнес и не „Челси“ определят правилата, но трябва да има повече честност в тази игра“, коментира възмутеният френски специалист.

„Арсенал“ са начело на класирането и на две точки пред третите „Челси“, но неговите тревоги идват главно от факта, че на 12 февруари тимът му се изправя срещу притиснатият до стената „Манчестър Юнайтед“ и вероятно вече Мата ще бъде в редиците на „червените дяволи“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят