Яжте като предците си и ще отслабнете

67043
Яжте като предците си и ще отслабнете
Снимка: Thinkstock

Най-добрият начин за една жена да се отърве от излишните килограми е като се храни, така както са го правили предците й в Каменната ера, твърдят учени.

Подобна диета основно се съсредоточава около плодовете, зеленчуците и крехкото месо и забранява консумацията на зърнени храни, боб, млечни продукти и тестени изделия.

Идея за пролетно пречистване на организма

Сега е подходящият момент за "пролетно пречистване", с което ще възстановим организма за новия сезон, ще се очистим от мазнините и ток...

Ново изследване показва, че "първобитната диета" е най-ефективният метод за отслабване. Констатациите на учените сочат, че жените, които дълго време са били на "каменния режим" са отслабнали много повече от дамите, подлагащи се на своеобразни съвременни диети.

Интересът към палеолитните хранителни навици първоначално е нараснал преди няколко години, когато учени от Каролинския институт в Стокхолм, Швеция, открили, че храненето като пещерен човек в продължение само на три седмици значително намалява риска от инфаркт и инсулт при мъжете.

Според изследователите дамите, които спазват хранителния режим 6 месеца, се освобождават от средно 6.2 кг. мазнини и 11см. от обиколката на талията си.

Източник: БГНЕС

Роби Уилямс: Трябва да пускам нови албуми, за да не дебелея

"Лесно посягам към нездравословните храни, когато съзнанието ми не е заето с правенето на музика, затова обичам да работя. Гладувам и о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com