Солариумът подобрява настроението

52373
Солариумът подобрява настроението
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Изследователи от университета в Северна Каролина анкетираха над 500 жени на възраст между 18 и 25г., за да установят какво ги кара да ходят на солариум.

 

Стресът води до раждането на хомосексуални деца

Стресът по време на бременност променя сексуалните наклонности на вашето дете, пише в своята нова книга холандският невролог Дик Сваб...

"Установихме, че за дамите външният вид е от особено значение, но това което ни изненада са другите фактори, които за някои привърженички на изкуствения тен са дори по-важни. Изненадващо, повечето девойки се забавляват истински по време на процедурите за придобиване на изкуствения тен", каза водещият изследовател д-р Сет Ноа, коментирайки резултатите от проучването.

"Изкуственият тен им помага да се освободят от стреса и да релаксират, затова ние кръстихме този фактор "подобряване на настроението", добави Ноа.

Независимо от доброто влияние върху емоционалното състояние, докторите предупреждават за повишения риск от рак на кожата. Специално обръщение беше направено към дамите на възраст под 30г., тъй като според изследователите, рискът да развият опасната болест на тази възраст е по-голям.

Източник: БГНЕС

Стресът по Коледа е най-силен на обяд

Децата вече са отворили коледните подаръци, пуйката е във фурната и всички се събират около масата. Щом обаче часовникът удари 12:5...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com