Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лабораторен лекар: Ако има нов щам на коронавируса, ваксината става безполезна

21 декември 2020, 09:54 часа • 8236 прочитания

"Колкото повече се заплита Брекзит, толкова повече беди ще идват от Обединеното кралство. Обявеният нов щам никога не е бил изолиран, а просто предполагаем, по едни секвенции, което не пречи да е обявен. Само дето не им идва на акъла че:

Ако има нов щам, това означава, че има мутации, с промени в белтъчната структура на вируса, която пък е имуногенната, тоест създава се чрез нея имунитета, а това означава, че няма да е в обхвата на ваксината им, по точно на иРНК- то ѝ, което я прави БЕЗПОЛЕЗНА", пише лабораторният лекар Георги Тодоров във Фейсбук.

Припомняме, че Тодоров работи в Русе и е един от лекарите, които създадоха "алианс" за нормализиране на живота в България. Най-известното име там е на доц. Мангъров.

"Ако има мутации, няма лесни ваксини, камо ли бързи и няма как да се изследват за безопасност, защото са скорошни. Именно заради това от 1986 г досега не е създадена ваксина срещу ХИВ, да не говорим за такива срещу ГРИП, дето ги подменят всяка година.

Така че Обединеното Кралство застреляха ваксинацията в коляното с това обявление. Не! На Ваксинацията срещу КОВИД - 10 - доказателство твърдението на Обединеното Кралство. Или лъжат, или не!

Последствията са: НЕДОВЕРИЕ. То стига за да се свърши всичко по логика, от всички ни, и която засега се наблюдава у хората , но е убягнала "удобно" на политиците... на власт!"

Още: Ще помогне ли ваксината при мутациите на коронавируса?

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес