Студенти по медицина ще изнасят лекции на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

5604
Студенти по медицина ще изнасят лекции на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Тази година на специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще присъстват Медицинският университет в Плевен и Медицинският колеж „Йорданка Филаретова“ в София. Изложението ще се проведе от 13 до 15 май в Интер Експо Център. За пръв път студентите по медицина са толкова активни и ще направят презентации по актуални теми, които изучават в своите учебни заведения.

На 14 май студенти и преподаватели от „Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ в София ще изнесат лекции по всяка от специалностите, които се преподават в колежа.

Специалисти правят безплатни тестове за заболявания на щитовидната жлеза

Специалисти ще правят тестове и ще дават безплатни консултации за заболявания на щитовидната жлеза. Това ще се случи от 13 до 15 май в ...

Студентите тази година имат голям интерес да покажат знанията, които са усвоили и да представят теми, които ги вълнуват, подготвят се много сериозно, съобщиха от Медицински колеж „Йорданка Филаретова“- София. Младежите от специалност "Инспектори по обществено здраве" ще представят лекция на тема за културата на хранене след 60 годишна възраст. Сред темите им ще бъде и културата на хранене при родители на първокласници, а също и културата на хранене при студентите. От специалност „Медицинска козметика“ ще обърнат внимание на обучението на медицинските козметици. Сред темите са: „Приложимост на лечебно-пластичния метод „Поспелов - Жаке” при козметични грижи за мазна кожа”. Също така „Въведение на фациалния мануален лимфен дренаж в козметичната грижа за старееща кожа” и „Масаж по Soebye като част от козметичната грижа при розацея”.

Студентите от специалност „Рехабилитатор“ ще разгледат темата за функционалното възстановяване при пациенти с травматично увреждане на гръбначния стълб с увреди на ниво С-7ph1. Презентации ще направят и младежите от специалностите "Рентгенов лаборант" и "Медицински лаборант".

Медицинският колеж в Плевен също ще предложи няколко интересни презентации. На 15 май май Д-р Хулия Ферадова ще представи „Възможности на ХАЙФУ- технологията“. А д-р Цветомир Иванов ще направи презентация на тема „Роботизираната хирургия в онкологията.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ среща новите технологии, утвърдените специалисти и студентите, които са бъдещето на качествената здравна грижа в България.

Близо 180 компании от 12 държави ще участват на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

За 49-и път специализираната изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще срещне професионалистите, които ще могат да открият актуална информация за&...

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще бъде отворена за посетители всеки ден от 13 до 15 май 2015 г. от 9.30 часа до 18.00 часа. Всички посетители могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”, както и подземния паркинг, разположен под зала 6 на изложбения комплекс. Входът за изложбата тази година ще бъде 3 лева.

Повече информация за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ можете да откриете на: http://bulmedica.bg/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com