НЛО всъщност са НПО: неидентифицираните обекти обичат водата повече от въздуха

3440
НЛО всъщност са НПО: неидентифицираните обекти обичат водата повече от въздуха
Снимка: iStock

Смята се, че НЛО имат по-мистериозен братовчед – НПО, или неидентифицирани подводни обекти. Има множество съобщения за появата на НПО от цял ​​свят, като се твърди, че по-голямата част от подобни обекти са концентрирани в определени части на планетата, пише Daily Mail.

Ловецът на извънземни Найджъл Уотсън, който събира различни съобщения за появата на неидентифицирани обекти на Земята, казва, че поради това, че нашата планета е покрита с толкова много вода, не е изненадващо, че НЛО често се наблюдават над или в близост до огромни водни басейни. Според него тези НЛО, които могат да бъдат наречени НПО, често се наблюдават в Северно море и край бреговете на Калифорния и Пуерто Рико.

ОЩЕ: Пентагонът: Няма доказателства за посещения на извънземни на Земята

Бившият пилот на ВМС на САЩ Дейвид Фравор описва как колега пилот му разказал за среща с НПО. Той видял голяма кръгла „тъмна маса“, която не била подводница, но се намирала във водата и се издигала от дълбините. Пилот, който изтеглял отработени учебни боеприпаси от морето с хеликоптер на ВМС на САЩ, разказал, че учебно торпедо, което бил изпратен да извади, било изтеглено в морето от друг обект. Торпедото така и не изплувало. Това се случило близо до Пуерто Рико.

В края на шейсетте години на миналия век било забелязано интензивно движение на НЛО във военноморската база на САЩ в залива Гуантанамо. Бивш морски пехотинец, който пожелал да остане анонимен, разказал, че практически всяка нощ над главите им летели НЛО на относително ниска височина.

Повечето от тези обекти били с ширина между 15 и 30 метра и имали малки червени светещи точки по корпуса. Морският пехотинец твърдял, че му било наредено да не обсъжда наблюдението на тези обекти.

По думите на Боб Макгуайър от Технологичния институт на Вирджиния, САЩ, той бил свидетел на неизвестен обект, плаващ под водата над подводницата USS. Hampton със скорост, надвишаваща звуковата. Макгуайър съобщил, че бордовият сонар на подводницата е открил НПО.

ОЩЕ: Помните ли предполагаемите извънземни мумии от Мексико? Появиха се нови снимки

Макгуайър, който бил на подводницата и изпълнявал секретна задача, заявил, че екипажът решил да не провежда разследване, за да може да се съсредоточи върху мисията си. Според доклада на учения срещата с бързата НПО продължила само няколко секунди.

През 2014 г. ловци на извънземни забелязали нещо, което мнозина нарекли „извънземна база“ на около 600 метра под водата край бреговете на Калифорния. Имало между 50 и 100 свидетелства за НПО, влизащи и излизащи от водата. По-късно необичайна подводна „структура“, забелязана на картите на Google Earth и която била сметната за „извънземната база“, била обяснена от учените като обикновен природен феномен, нямащ отношение с НЛО.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

"Пътека на мъртвите" от неолита е открита в Ирландия

Колко е продължила най-кратката война в историята?

Котката на Шрьодингер обединява теорията на относителността и квантовата механика

Тестват нова ваксина срещу рак на кожата

Японски AI инструмент предвижда кога нови работници ще се откажат

Мистериозният ръкопис на Войнич може да е отчасти за секса и "женските тайни"

Магнитното поле на Земята се е формирало преди ядрото на планетата

Аварите са практикували многоженство, установиха генетици

Овъглен папирус разказва за последните часове от живота на Платон

Дигитализираха писмата на първия алпинист, едва разминал се да покори Еверест

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно