АБВ обяви кандидата си за кмет на Кюстендил

6688
АБВ обяви кандидата си за кмет на Кюстендил

Ангел Борисов Ангелов е кандидатът на ПП АБВ за кмет на община Кюстендил. Той бе представен пред медиите в областния град от заместник-председателя на партията Румен Петков.

Ангел Ангелов е на 38 години, семеен с три деца. Завършил е икономика и бизнес администрация в Аризона, САЩ. Бил е ръководител на проекти и обекти в САЩ, а в момента е директор на голям завод.

Калфин: Целта на АБВ на тези избори е да събере 200 000 гласа за своите кандидати

"Местните избори са много важни за реализиране целите на ПП АБВ, а именно разрешаване на наболелите проблеми по места", това заяви в Сл...

„Ангел Ангелов е с изключително сериозно образование. Той има много силно излъчване, богат мениджърски опит и е най-вече кюстендилец”, каза Румен Петков по време на неговото представяне. Допълнителен плюс е, че кандидатът на АБВ в Кюстендил познава много добре средата и със сигурност ще направи една много силна и убедителна кампания, добави Петков. Румен Петков каза също, че листата с кандидатите на АБВ за общински съветници, която ще бъде представена в началото на септември, почива в много голяма степен на професионалното начало и има много силна териториална разпределеност.

„Бих определил, че в Кюстендилска област политическа партия АБВ стои изключително силно”, каза още той. ПП АБВ има хора в деветте общини. От 264 в 200 има определени техни застъпници, като има и 130 предложения за Секционните избирателни комисии, обясни Румен Петков. „В Кюстендил ПП АБВ влиза в политическата кампания с много енергия сила, воля и голямо самочувствие, което е напълно оправдано”, каза още Петков. Той представи и останалите кандидати на ПП АБВ за Кюстендилска област - за община Дупница - Даниела Ушатова, за община Сепарева баня АБВ ще подкрепи независимия кандидат Васил Маргин, за община Кочериново - Васил Борисов, за община Бобошево – Никола Караджов и за община Рила - Сотир Попангелов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com