Д-р Иван Ибришимов на старта на кампанията: "Заедно променяме Дупница"

8060
Д-р Иван Ибришимов на старта на кампанията: "Заедно променяме Дупница"

"Можем заедно да променим Дупница и да я превърнем в модерен европейски град". Това заяви при старта на предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Дупница под №10 в бюлетината д-р Иван Ибришимов.

Социално отговорна политика, която залага на експертността, прозрачността и почтеността, с реално гражданско участие в местната власт, заяви като своя платформа д-р Иван Ибришимов. За изпълнението й той разчита и на реализацията на кандидатите за общински съветници.

ДПС си призна, че е почнало с "Кой уши байрака" и е минало на турска песен

„Райме” – така турският певец Фарук Йълмаз буквално пее за Райна Княгина в скандалната песен, на която ръководството ...

"Разчитаме на енергията на младите, на опита на хората в активна възраст и на мъдростта на родителите ни", заяви кандидатът за кмет, подкрепен от БСП, НДСВ и "Обединени за Дупница". Той очерта 5 приоритета в бъдещата си управленска програма – обособяване на поне една индустриална зона в общината; създаване на общинско предприятие за събиране на отпадъци и изграждане на завод за преработката им; реализиране на проваления от досегашното управление проект за изграждане на воден цикъл; подобряване на общинската инфраструктура, с приоритет за крайните квартали и селата; подобряване качеството и условията на здравните и социалните услуги.

Изтъкнати бяха конкретни намерения за оптимизиране на културната и спортната сфера и превръщането им в реални фактори за дупнишката общественост.

Съмишлениците и симпатизантите му препълниха театралния салон, за да чуят стратегията за бъдещото управление. На сцената до него застанаха членовете на Инициативния комитет, който го издигна. Залата дълго аплодира оперния певец Диман Панчев, футболната легенда Янко Динков, бившият кмет на Дупница Първан Дангов, бизнесменът Сотир Занев, нотариусът Стефан Сотиров. От името на Леонид Хаздай беше прочетено поздравително писмо, в което младият бизнесмен мотивира решението си, като човек с десни убеждения да подкрепи д-р Ибришимов.

Извоюваният с усилията на д-р Ибришимов ремонт на Спортната зала, както и осигурената от него като народен представител финансова помощ за оказалата се в тежка криза община Дупница, припомни Първан Дангов. Той пожела хъс и кураж на участниците от отбора, подкрепящ д-р Ибришимов, в битката за местната управа, както и да успеят заедно да сложат "край на този крадлив модел".

"Информационно обслужване" ще брои резултатите от местните избори

На 24.09.2015 г. „Информационно обслужване" АД и Централната избирателна комисия сключиха договор за компютърна обработка на данн...

Лидерът на БСП и водач на листата с кандидати за общински съветници под №19 Станислав Павлов също пожела успех на д-р Ибришимов. Той посочи последователността, диалогичността и постоянството като най-силни негови качества. На сцената излязоха кандидатите на БСП за местния парламент, сред които правят впечатление както доказани професионалисти с опит в своята област, така и млади хора.

Подкрепата си за д-р Ибришимов заяви и водачът на листата на "Обединени за Дупница" Пламен Иванов, който представи и останалите кандидати за общински съветници. Бизнесмените бяха категорични, че именно Иван Ибришимов е човекът, който има сили да направи Дупница едно "много добро място за живеене".

"Сигурна съм, че управлението на д-р Ибришимов ще бъде коректно и отговорно. Той може да помага на хората като човек на мовек, с душа и сърце, по същия начин и ще управлява – с душа и сърце", сподели с препълнения салон водачът на листата на НДСВ Силвия Овчарченска и представи единствената изцяло дамска листа за общински съветници.

Оперният певец Диман Панчев вдигна на крака залата с изпълнението си на "Многая лета", а аплодисмените дълго не стихнаха, след всички заедно с кандидатите за общински съветници и д-р Иван Ибришимов изпяха любимата на поколения българи "Моя страна, моя България".

Глобиха три партии за агитация преди началото на кампанията

Три партии и коалиции са били глобени от общинския инспекторат в Пловдив, заради разпространение на агитационни материали, преди начало...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com