Помогнете на 20-годишния Тони в борбата му срещу левкемията!

4563
Помогнете на 20-годишния Тони в борбата му срещу левкемията!
Снимка: Actualno.com/ДжулияАндонова

В Кюстендил стартира дарителска кампания под наслов “Да помогнем на Тони да пребори левкимията“. Със зов за помощ към цяла България се обръщат роднини и приятели на болното момче, които не губят надежда и вярват в доброто у хората, вярват, че заедно можем да спасим човешки живот!

Тони Костов е прекрасно младо момче на 20г. от гр. Кюстендил и е завършил Природо-математическата гимназия в града. В момента изучава компютърни науки в СУ" Св. Климент Охридски " - втори курс. Тони е отговорен студент и един от малкото взели всички изпити в първи курс. Тони обожава музиката,свири на пиано. От малък ходи на уроци по пеене и е спечелил редица награди! Също така харесва графичен дизайн, обича да снима и режисира, да тича, да гледа филми но най-много обича семейството си!

Тони е страхотен млад човек ,който тепърва започва да живее истинския си живот! Но сега е поставен пред огромно изпитание! Тони е болен от остра лимфобластна левкемия (prо-B ALL). За да живее Тони има нужда от нас!

В момента е приет в хематологията на Александровска болница и премина първата седмица от 33 дневния първи курс химиотерапия.
Тони иска да живее и както всички нас, но за това е необходимо лечение в чужбина. Семейството му е подало документи във водещите онкологични болници в Европа. Дали ще трябва трансплантация на костен мозък ще е ясно след края на първия курс химиотерапия. До момента се знае, че предполагамемата сума за лечението му ще бъде около 150 000€ .
“ Голяма е знаем ,НО вече сме доказали, че не е невъзможна! Вие АНГЕЛИ спасихте живота на дъщеря ми Бети ,после на големия сладур Валката, заедно се борихме до край за живота на ангелчето Марти, дадохте шанс на малката сладка Стефи да вижда! Нека сега се обединим за Тони! Той трябва да живее! Прекланям се пред Вас ДАРИТЕЛИ! Нека доброто продължи!“ - коментират организаторите на благотворителната кампания в Кюстендил.

Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
титуляр: Тони Тончев Костов

PayPal anatoli.kostov@gmail.com

До момента по дарителската сметка на Тони са събрани около 13 000лв, но цялата сума е голяма - 150 000€, а времето минава много бързо. “Изключително благодарни сме за вички събрани пари до момента. Състоянието на Тони за съжаление не е добро, химиотерапията започна да показва своите странични ефекти, а те са жестоки. Нашето слънчево момче вече не е слънчево... Но знам,че Ние можем да променим това!“  - разказа Анатоли Костов - брат на Тони.
Нека се обединим за Тони, нека върнем усмивката му !!!!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КЮСТЕНДИЛ:

Слана и лед в Кюстендилско

Защо наричат Кюстендил "градът на изворите"?

Стотици глоби за неправилно паркиране в Кюстендилско

Кметът на Кюстендил: След 6 години блокаж до края на 2024 г. ще имаме нов общ градоустройствен план

Кюстендил посреща над 1500 участници от маскарадни групи в Първия национален маскараден фестивал „Джамала“ 2024 г. (СНИМКИ)

Кюстендил въведе "синя зона"

В Кюстендил одобриха новата заплата на кмета

Шест обекта в Кюстендил с осигурено финансиране за догодина

Новият кмет на Кюстендил: Открих скрити дългове за 6 млн. лв (ВИДЕО)

Денков освободи зам.-областния управител на Кюстендил Кристиян Иванчов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com