X
 
 

"Секси пране" гостува в Кюстендил

537 0
"Секси пране" гостува в Кюстендил
Снимка: Драматичен театър - Кюстендил
Днес - 12-ти февруари, от 19:00ч. в Голяма зала на Общински драматичен театър - Кюстендил ще се проведе спектакъла от Мишел Римл - "Секси пране". Режисьор е Димитър Бакалов, който и ще вземе участие заедно с Албена Колева. Сценографията е на Невена Белева, а пластиката - на Анна Пампулова.

Театър "Сълза и смях" ще ви срещне с най-поставяната канадска пиеса за последните 15 години - “Секси пране” на Мишел Римл. Затрогваща, изключително смешна роматична комедия, която гарантирано ще ви плени. Историята разказва за двама съпрузи - Алис и Хенри, решени да съживят техния 25-годишен брак. Но ще може ли Хенри да прегърне всичките диви предложения, които Алис вади от наръчника за по-вълнуващ секс? Наистина ли би искал да види жена си и майка на децата му, облечена в черна кожа и камшик?

Ясни са номинациите за „Икар 2019“ (Пълен списък)

Съюзът на артистите в България обяви номинациите за театралните награди „Икар 2019“ на среща с медиите в Литературен клуб &...

Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и забавно - подходящо да накара всеки зрител да направи оценка за себе си.  

От премиерата си през 2003 година в Канада, "Секси пране" се радва на изключителен успех в Канада, САЩ, Европа и Африка. Билети за спектакъла може да откриете на касата на Общински драматичен театър - Кюстендил.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители