Забраниха движението на коли в пешеходната зона в Ловеч

24246
Забраниха движението на коли в пешеходната зона в Ловеч

Кметът на Ловече Минчо Казанджиев забрани със заповед движението на пътни превозни средства в пешеходната зона, определена в Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на общината.

Мярката не се отнася за автомобили със специален режим на движение при изпълнение на служебните им задължения, снегопочистващите машини и МПС, използвани за поддържане на терените, както и за автомобили, снабдени с пропуски, издадени от кмета за определено време и място.

Област Ловеч се побратимява с китайската провинция Хейлонгджианг

Преговорите по сключването на споразумение за побратимяване между китайската провинция Хейлонгджианг и Ловешка област са пред финализир...

Копие от заповедта е изпратено на началника на РУП – Ловеч, за изпълнение. Заповедта е на основание Закона за местното самоуправление и местната администрация и Наредба № 2, уточняват от пресцентъра на община Ловеч.

Припомняме ви, че 4-годишният Паоло почина след като беше блъснат от джип "Лендроувър" на пешеходната зона в Стара Загора. Инцидентът стана около около 19.00 ч. преди седмица на ул. "Кольо Ганчев" близо до училище "Васил Левски" пред очите на двамата родители на детенцето.

Детето е карало велосипед в близост до училището. Според свидетели на инцидента джипът се е движил с висока скорост, направил е обратен завой и буквално е прегазил детенцето. То е починало на място, а водача едва след като се развикали хората е разбрал какво се е случило.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч