Българите приключиха участието си на европейското първенство

4187
Българите приключиха участието си на европейското първенство

Братислав Кръстев и Никола Кемилев отпаднаха от Европейското първенство по снукър за мъже в Полша. Двамата ни представители не успяха да преминат груповата фаза на турнира след като записаха само по една победа.

Брандо се справи с Епаминондас Пурис от Кипър след 4:0 фрейма, докато победата на Кемилев дойде също след 4:0 над Огерт Шкрепа от Албания.

Даваха ми 20 бона, за да губя, признава Рони О'Съливан

Петкратният световен шампион в снукъра Рони О'Съливан призна в новата си автобиография, че преди 10 години е получил оферта да манипу...

Новият европейски шампион се казва Джак Джоунс (Уелс), който се справи на финала със своя сънародник Джейми Кларк след 7:4 фрейма.

Младите ни таланти в снукъра записаха по-добро представяне на Европейското първенство за младежи и юноши. Четиримата ни представители записаха 11 победи и достигнаха до два 1/16 финала във Вроцлав.

Българската делегация от съдии също се представи много достойно. Петима български съдии ръководиха мачове от Европейското първенство - Диляна Георгиева, Пламена Манолова, Милена Петрова, Стефана Алексова и Петър Наков.

Ранкинг турнирите на родната федерация навлизат в своята кулминация. Този уикенд ще се проведе поредният турнир в столицата със съдействието на спортен клуб Стикс и спортен клуб Академията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт