Какво са приготвили Nike за пролетта и лятото

1498
Какво са приготвили Nike за пролетта и лятото
Снимка: pixabay

Модните тенденции идват и си отиват, но един вид обувки остава и продължава да е актуален сезон след сезон - спортните обувки. Nike е една от най-открояващите се марки спортни стоки на пазара и вече са известни най-новите им модели, които ще бъдат актуални през предстоящия пролетно-летен сезон.

Обичаш ли да тичаш сутрин?

Дори и да не обичаш, новият модел на Nike, Revolution 5, разработен специално за бягане, може да те накара да откриеш едно ново хоби, което да те поддържа във форма. Разработени с мека пяна за максимален комфорт при движение, обувките са с лека подметка, която не тежи на ходилата. Лекият плетен материал, от който са създадени пък, позволява на ходилото да диша, а изчистеният дизайн прави обувките подходящи за всеки стил.

Мечтаеш за кариера на футболист? Талантът със сигурност е от значение, но без подходящата обувка, той е напълно пропилян. Nike предлагат широка гама от мъжки футболни обувки като Superfly 7 Academy, Legend 8 Academy и Phantom Gt Pro, със стабилно тяло и подметки с добро сцепление, за да нанасяш само точни удари към вратата на противника. Футболните модели се предлагат в разнообразна гама от цветове, за да пасват перфектно на всеки екип за една завършена спортна визия.

А може би си почитател на фитнеса? С Nike Air Max Alpha Trainer освен, че ще изглеждаш готино в залата, ще придадеш максимален комфорт на тренировката си, особено ако вдигаш тежести, заради широката и стабилна основа на обувката, придружена от емблематичната за всички air max модели удобна вътрешна част. Моделът гарантира и здрава странична опора за защита на ходилото дори при най-тежките упражнения.

Обувки, с които пътуваш във времето?

Да, с Nike и това е възможно! Дизайнът на новите Air Max 2090 е вдъхновен от иконичните Air Max 90, а подобреното air max покритие гарантира максимално удобство на крака. Прозрачни, плетени и цветни детайли по обувката пък придават модерна и младежка визия на модела. Подобно на повечето обувки на марката, и тези се предлагат в дамски, мъжки и детски вариант.

Другото актуално предложение на марката, Nike Venture Runner, е взаимствано от обувките, бележещи началото на революцията на бягането през 80-те. Откритите шевове и гъвкавата горна част, придружени от стилни детайли около петата, придават свежест на класическия облик на модела, предлагащ се в бяло и черно.

Комфорт всеки ден

Дори и да не си спортна натура, винаги имаш нужда от удобна обувка за ежедневието. Nike Wearallday e олицетворението на комфорта в света на обувките заради подплатата около глезена и пухкавия език, които в съчетание с ултра меката пяна създават рай за стъпалото и го предпазват от натоварване дори при непрекъснато движение през целия ден.

Nike Reposto е обувка, създадена да придаде стил на всеки тоалет, а усещането, докато е на крака ти, придава увереност на цялата осанка. Емблемата “Nike 72” отстрани вдъхва усещането за класа, а „нагънатата“ в задната част подметка е препратка към миналото на марката. Перфектната визия на Reposto е завършена от атрактивни зигзагообразни шевове.

Говорейки за комфорт, няма как да не споменем и Nike Team Hustle, със своята гъвкава гумена подметка, стелка с мека пяна и подложка, придаващи удобство и стабилност на ходилото. Моделът се предлага в черно, бяло, сиво и сребристо, обединявайки минимализма на класическите цветове с разнообразие.

Независимо дали се придържат към изчистени класически модели, или въвеждат иновации в обувната индустрия, разнообразието, което Nike предлагат на пазара, успява да удовлетвори всеки вкус и прави марката една от най-популярните и предпочитани сред хора от всеки пол и възраст.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт