От БОК призоваха: Без големи надежди за Сочи

11615
От БОК призоваха: Без големи надежди за Сочи
Снимка: БГНЕС

"На няколко пъти говорихме, че не бива да тръгваме с големи надежди за олимпийските игри", заяви генералният секретар на БОК Белчо Горанов пред БГНЕС.

Той присъства на валидирането на пощенска марка, посветена на ХХІІ зимни олимпийски игри в Сочи. Церемонията се състоя в Музея на съобщенията в сградата на Централна поща в столицата. Първи печат положиха министър Данаил Папазов, Белчо Горанов и българката, спечелила най-много медали на зимни олимпийски игри Евгения Раданова.

"Това е едно чудесно събитие. Валидирането на пощенска марка, плик и печат е едно специално пожелание към нашите олимпийци. Стана традиция вече в навечерието на игрите да се валидира пощенска марка. Лично аз се надявам да ни донесе късмет и нашите спортисти да се представят достойно. Те трябва да покажат това, за което са се готвили толкова дълго време и да зарадват България", заяви Горанов.

"Имаме възможност за нещо повече. На няколко пъти говорихме, че не бива да тръгваме с големи надежди. В крайна сметка това са зимни спортове и винаги може да се случи изненада. Надявам се този път отново да е приятна, а защо не и да постигнем медал. Имаме чудесни спортисти, ако имаме и малко шанс, може да се случи и най-доброто. Лично аз ще се въздържа от това да изброя имена. Не желая да натоварвам никого с излишни очаквания. Всички ги знаем кои са. Просто искам да им пожелая успех", добави още генералният секретар на БОК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com