X
 
 

Отличен български старт на купа "София" по лакрос

1297 0
photo of Отличен български старт на купа "София" по лакрос
Снимка: Николай Чолаков
Първи ден от международния турнир по лакрос за купа "София", организиран от Българската федерация по лакрос, и първи български победи!

В крайно драматичен мач отборът на Bulgarian Khans се справи с 5:4 със City of Stoke. Безспорно мачът протече на много бързи обороти и беше наслада за окото, но българският тим показа малко повече хитрост и желание за победа.

В следващия мач интрига нямаше. Тимът на Chichko Lax смаза гостите от Сърбия Belgrade Zombies с 14:4, което даде голямо предимство в груповата фаза на Chicko Lax.

След това на терена отново излезе Bulgarian Khans, като този път нашите момчета бяха още по-убедителни - 9:0 срещу Istanbul Sultans. Явно трудният успех в първия мач послужи като добра загрявка и българите определено изглеждаха като машина, която почва да работи на пълни обороти.

В следващата среща, между City of Stoke и Chichko Lax, Chicko Lax демонстрираха класата си и спечелиха с категоричното 8:0, явно показвайки, че ще гонят само първото място и нищо друго. А гостите от Сърбия Belgrade Zombies показаха че първия им мач не е сломил духа им и записаха първата си победа срещу Istanbul Sultans с резултат 9:1.

Първия ден беше изпълнен с емоция и добро настроение като всички играчи бяха готови за игра, това ще се очаква и в следващите дни. Втория ден започна с мач между явните фаворити Bulgarian Khans и Chichko Lax. В 12:30 часа ще е последният мач на българите в груповата фаза - срещу Belgrade Zombies. Напомняме, че в груповата фаза само последният няма да продължи напред - засега това са момчета от Istanbul Sultans.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално