Поглед в редиците на спорта през ноември

3559
Поглед в редиците на спорта през ноември
Снимка: Getty Images

Коледните празници наближават, но феновете на спорта със сигурност не могат да се оплачат от липсата на атрактивни събития. Това важи и за тези, които обичат да правят спортни залози - предпоследният месец от календара предлага достатъчно възможности за това.

Споделяме с вас някои от най-очакваните спортни събития през ноември, които ще можете да проследите и в WINBET, намирайки най-добрите коефициенти.

Световно първенство по футбол в Катар

Край на чакането! През този месец в Катар стартира Световното първенство по футбол. Както е известно, за първи път Мондиала ще се проведе по това време на годината, което бе неизбежно заради жестоките летни жеги в арабската държава.

Отборът на Франция ще опита да защити титлата си, но тимове като Германия, Аржентина, Бразилия, Испания и Англия са готови да посегнат към короната на “петлите”. Едно е сигурно - правенето на спортни залози през ноември ще бъде истинска атракция.

Продължават битките в НБА

Макар и да има Световно първенство по футбол, феновете на баскетбола не отлепят поглед от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада - най-вълнуващото баскетболно преживяване на планетата.

Сезон 2022/23 на НБА продължава да се разгръща, като постепенно започват да се оформят фаворитите в двете конференции - източна и западна. Действащите шампиони Голдън Стейт Уориърс не стартираха кампанията по най-убедителния начин, но през ноември ще имат достатъчно възможности да коригират представянето си. Със сигурност те разполагат с нужната класа, а и опит за това.

Заключителни две състезания във Формула 1

Пилотът на Ред Бул Марк Верстапен вече спечели световната титла във Формула 1, но феновете на “кралските гонки” ще могат да се насладят на още две състезания до края на годината - в Сао Пауло и Абу Даби.

Интрига в челото на класирането все още има, като тя е свързана с второто място в класирането при пилотите. Асът на Ферари Шарл Льоклер е на само 5 точки зад втория Серхио Перес, което му дава възможност да атакува тази позиция в таблицата и да запише най-доброто класиране в кариерата си.

При конструкторите Ред Бул убедително печели титлата, докато Ферари има преднина пред Мерцедес на второто място, която ще опита да задържи.

Заключителни срещи в големите европейски първенства

Броени дни преди старта на Световното първенство, все още можем да се насладим и на мачове от големите европейски първенства - Висша лига, Бундеслига, Ла Лига, Серия А и т.н.

Всички срещи можете да разгледате на winbet.bg, където ви очакват наистина привлекателни коефициенти. Букмейкърът предлага и разнообразни пазари за всеки мач, благодарение на които можете да разгърнете играта си.

Стартов бонус като никой друг

Докато броят часовете до старта на Мондиал 2022, за футболните фенове няма по-добър момент да се присъединят към семейството на WINBET. Разбира се, става дума за иновативния стартов бонус на оператора Начален All Inclusive, позволяващ на всеки нов потребител да осъществи три последователни депозита и да грабне съответните бонуси към тях. Към всеки бонус WINBET е предвидил и по един специален подарък, правещ офертата още по-неустоима.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

"Пас към миналото": Полет към една мечта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт