Пулев отговори на Танка

28461
Пулев отговори на Танка
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев доста се позабавлява на заканите на своя настоящ противник - Шърман Уилямс. Кобрата благодари на боксьора с прякор Танка за предупреждението и обеща да се подготви за него.

Пулев и 41-годишният състезател от Бахамите ще се изправят един срещу друг на 14 декември в Нойбранденбург. Танка е един от най-ниските боксьори в тежка категория, а на профиринга е с цели 13 поражения. Пулев в 18-те си мача като професионалист пък не познава вкуса на загубата. "Ами не е лошо да се кани, ще го имам предвид. Благодаря му предварително, че ме подготвя", каза Кобрата за BGsport.bg от Германия, където продължава да се готви за срещата си с Уилямс. По повод боксьорите, които преди Уилямс бяха свързвани с мач с българина, Пулев спомена едно име.

Следващият противник на Пулев: Кубрат не е готов да се боксира с Кличко

Бахамският боксьор Шърман Уилямс - Танка смята, че Кубрат Пулев не е готов да се боксира с Владимир Кличко. Уилямс е следващият съперни...

"Дерек Чисора не е искал да се бием. Андрей Пала искаше да се бие с мен, но в последния момент противникът на Чисора се контузи и той го замести", обяви Пулев. За подготовката си досега българинът също изяви задоволство. "Мисля, че добре съм подготвен. Имам 2-3 спаринга тук и смятам, че всичко ще бъде окей", заяви още Кобрата, цитиран от БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com