X
 
 

„Пулс” фитнес с инвестиция в нов ултрамодерен обект в SS Ring Mall

3512 0
photo of „Пулс” фитнес с инвестиция в нов ултрамодерен обект в SS Ring Mall
Снимка: SOFIA RING MALL
Най-бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове в страната „Pulse Fitness&Spa” отваря след броени дни своя шести обект в столицата – в SOFIA SOUTH RING MALL – “Pulse Fitness Energy Club”. Това е първият клуб на веригата “Pulse”, който не се помещава в собствена сграда, а в голям търговски център, като договорът е сключен за период от 15 години. Изборът на локацията не е случаен, тъй като в последните две години политиката на Ring Mall се доближава най-много до тази на “Pulse Fitness&Spa” – залага се изключително на спортните активности, грижата за себе си и съчетаването им с многобройни опции за забавление в рамките на едно посещение. “Pulse Fitness Enegry Club” е в близост до „Бизнес парк София” и до новостроящия се най-голям обект от веригата „Pulse Fitness&Spa Mladost”, който ще отвори през септември 2019-та година. Така хората от района ще имат възможността да ползват двата клуба.

С 2000 квадратни метра “open space” зони, клубът ще очарова посетителите с ултрамодерен интериорен дизайн, който преплита в себе си типичната сурова ърбан стилистика в кросфит зоните с екзотични натурални бамбукови и 3D каменни детайли, игра с елегантно преплетени огледала и екрани в студиата за йога, пилатес и канго, както и най-хитовото във фитнес сферата осветление в спининг зоните – пресечени диодни ленти, които променят своя интензитет, спрямо силата и бързината, с която трениращите въртят своите спининг байкове.

Pulse Fitness&Spa с нова престижна награда

За трета поредна година Business&Fashion Awards отличи и награди най-успешните фирми и брандове за 2018-та година, както в бизнес...

Силовите зони на “Pulse Energy Club” отговарят изцяло на стандартите на веригата, с които клубните членове са свикнали – оборудване с последна генерация фитнес машини и аксесоари от най-добрите в света марки „Life Fitness, “TechnoGym” и най-новото от серия SS19 на нашумялата напоследък сред любителите на фитнеса марка – „Active Gym”.

От луксозната кардио зона пък, трениращите ще имат директна панорамна гледка както към вътрешността на мол-а, така и към планината. Както във всеки друг „Pulse” обект и в този ще се набляга на огромното разнообразие от групови занимания, като са предвидени три студия и 100 групови занимания седмично.

Още едно от най-дълго чаканите нововъведенияна веригата ще може да бъде видяно също за пръв път именно тук – ежедневни живи сесии на български и западни DJ повреме на най-натоварените тренировъчни часове.

Отварянето на „Pulse Energy Club” е планирано за средата на май 2019-та година, като първите желаещи да станат клубни членове вече са заявили своите клубни карти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители