Спортният талант на Еврофутбол Мирослав Кирчев взе бронз на европейското по кану-каяк

13385
Спортният талант на Еврофутбол Мирослав Кирчев взе бронз на европейското по кану-каяк
Снимка: БГНЕС

Спортният талант на "Еврофутбол" Мирослав Кирчев взе бронза на 500 метра едноместен каяк при мъжете на европейското първенство по кану-каяк в Бранденбург (Германия).

Новината пристигна вчера, когато русенецът измина дистанцията за 1:42.155 минути, като бе победен от представителя на домакините Том Либшер (1:40.447 минути) и Рене Холтен Поусен от Дания (1:41.382 минути). Кирчев изпревари в последните метри шампиона на 200 метра Марко Драгосавлевич и спечели заслужено бронзовото отличие. Вчера Мирослав стана 4-ти и на олимпийската дисциплина 1000 метра едноместен каяк.

Лилиан Станева: Чрез "Еврофутбол" отидох на повече състезания

"Благодарение на "Еврофутбол" отидох на повече състезания", това заяви Лилиан Станева, Спортен талант на "Еврофутбол" за 2014 г. В ...

Ето още от успехите на Спортните таланти на "Еврофутбол":

Любомир Костов, момчето-чудо в българския голф, грабна трофея от Деветия държавен шампионат по голф за аматьори и Втория държавен шампионат за младежи и девойки, който се проведе в събота и неделя в Пирин голф и кънтри клуб. Любо не бе допуснат да се състезава при мъжете, поради ненавършени 18 години, но затова пък демонстрира класа и отличен професионализъм изправарвайки с пет удара общия сбор от ударите на най-добрия при големите. Така, освен че стана за пети път шампион на България, Костов "удари в земята" и бъдещите си съперници.

Грациозната Кристина Ташева стана първа в многобоя на обръч и топка на турнира по художествена гимнастика Pastoreli CUP в Германия. Красавицата, която също присъства в списъка със спортните стипендианти на "Еврофутбол" успя да пребори още 16 участнички с оценки 17.100 и 17.200 на двата уреда.

Седем от Спортните таланти на букмейкърската къща пък взеха участие в XI лекоатлетически мемориал "Вулпев – Бахчеванов" в Пловдив в съботния ден. Карин Околие стана втора на 100 м, след като в сериите преодоля разстоянието за 12 сек. Николина Николова пък взе среброто с време 57,32 сек за 400 м при жените.

Виолета Генчева стана европейска шампионка по сумо за девойки

Спортният талант на "Еврофутбол" Виолета Генчева завоюва шампионската титла на Европейското първенство по сумо за жени до 21 години. Т...

Мъжете също се представиха повече от достойно: в крайното класиране на 100 м Денис Димитров зае второто място с 10,35 сек, следван от Иво Фудулски с 10-та позиция и време 10,99 сек, Петър Пеев с 11,04 сек и 12-то място и Михаил Христов с 11,69 сек и 29-та позиция. Иво и Петър показаха бързина и на дисциплината 200 м, където заеха съответно седмо и осмо място с 22,03 сек и 22,25 сек. Камен Минков пък се представи на 400 м, където зае 14-та позиция с 64,33 сек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт