Ал Бано и Ромина със специален поздрав към българската публика

7012
Ал Бано и Ромина със специален поздрав към българската публика

Италианският мега дует Ал Бано и Ромина Пауър, който ще гостува у нас на 16 декември в зала „Арена Армеец“, отправи сърдечен поздрав към българските си почитатели. След дълги години, в които двамата изпълнители бяха разделени в личен и професионален план, България сега има уникалната възможност да ги види отново заедно.

Двете златни имена на италианската музика отправиха лично послание и поканиха родните фенове да се срещнат на живо преди един от най-големите празници в годината – Коледа. „Заповядайте на грандиозен спектакъл на 16 декември в София с нас Ал Бано и Ромина Пауър. Ще се радваме да се видим, очаква ви прекрасно шоу!“ – казват с усмивка мега звездите на Ботуша.

Специалният поздрав на Ал Бано и Ромина към българските фенове може да видите на следните линкове:

https://youtu.be/vugj6d9StAI

https://youtu.be/1v76vvvadms

Ал Бано и Ромина се сродиха с Орнела Мути

Ал Бано и Ромина Пауър имаха хубав повод да се съберат отново преди историческия концерт, който ще изнесат в Арена Ареец в София на 16 ...

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец".

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .

Всички новости и актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano&Romina Power Live in Sofia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика