Дъщерята на CECA завъртя главата на баскетболист №1 на Европа

3115
Дъщерята на CECA завъртя главата на баскетболист №1 на Европа

Красивата наследница на СЕСА Анастасия Ражнатович може да се похвали с ново гадже и то не кое да е, а един от най-желаните мъже в западната ни съседка и капитан на сръбския национален отбор по баскетбол Милош Теодосич. Връзката между дъщерята на примата на Балканите и най-добрия гард в Европа бе пазена в тайна, но медиите разкриха влюбената двойка.

Искрата между 18-годишната чаровница и топ спортиста, който се състезава за руския гранд ЦСКА Москва, пламнала преди повече от два месеца. Самата СЕСА пък е първата, научила за чувствата на младежите. Отношението на сръбската певица към избраника на дъщеря й е повече от добро, като тя вече им е заявила своята подкрепа.

Над 16 000 пяха заедно с СЕСА на стадиона в Несебър

Повече от 16 000 души посрещнаха кралицата на Балканите СЕСА на градския стадион в Несебър снощи. Звездата пя повече от два часа, изпъл...

Според близки до двойката, зародилата се любов между Анастасия и Милош е толкова силна, че те не се отделят един от друг. Именно това е и причината девойката да предпочете да подкрепи половинката си на важна за него баскетболна среща, пред това да придружи звездната си майка за концерта й в Лондон, който ще се проведе на 21 октомври в зала “Troxy”.

За всички фенове на CECA в Лондон концертът й е на 21 октомври в зала “Troxy” (http://www.troxy.co.uk/). Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 30 до 50 британски паунда и могат да бъдат закупени от официалния сайт на залата, в мрежата на Eventim в Англия и България, както и online ТУК.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Анелия и най-добрите български музиканти също се включват в концерта на СЕСА в Несебър

Изненадите за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август не спират! Към шоуто на кралицата на балканската музика се присъединява още една ...

Организатори и на двете събития са Moko Solution.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com