Легендарният барабанист Саймън Филипс пристига в Sofia Live Club

9209
Легендарният барабанист Саймън Филипс пристига в Sofia Live Club

На 13 май, легендарният английски барабанист и продуцент Саймън Филипс (екс-TOTO) пристига за първия си самостоятелен концерт в България по покана на SOFIA LIVE CLUB.

Гостуването на култовия барабанист, в най-добрият клуб за жива музика в София, е част от Европейското му турне Second Orbit Tour 2015.

СЗО: Ограниченете слушането на музика!

Слушането на музика по-дълго от един час на ден може да бъде опасно за слуха. За това предупреди Световната здравна организация, предад...

Заедно с виртуозните музиканти Andy Timmons, Steve Weingart и Ernest Tibbs, Саймън ще представи за първи път пред родната публика албумът PROTOCOL II, който излезе през 2013г. и бе високо оценен от музикалните критици.

Специално за българските си фенове, барабанистът обещава да изсвири и някои любими парчета от по-старите албуми, както и чисто нови пиеси от предстоящия студиен албум.

Саймън Филипс е икона в музикалния свят. През годините е работил със звезди като TOTO, The Who, Judas Priest, Jeff Beck, Stanley Clark, Tears for Fears, Mike Oldfield,  Gary Moore, Joe Satriani, Whitesnake и много други.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 30 лева.

Ученето на музика развива по-добре мозъка

Доскоро се смяташе, че музикалното обучение има благотворен ефект основно върху развитието на когнитивните способности у деца и тийнейд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com