Лепа Брена със специален поздрав към българите по случай 3 март

16764
Лепа Брена със специален поздрав към българите по случай 3 март

Най-обичаната и популярна балканска изпълнителка Лепа Брена отправи специален поздрав към българите по повод националния празник 3 март. Сръбската легенда, която ще изнесе грандиозно шоу на 24 октомври в София, има специално отношение към родината ни и многобройните си почитателите у нас.

„Специално искам да поздравя всички българи с националния им празник! Използвам случая да благодаря за любовта и подкрепата, които сте ми давали през годините и продължавам да получавам. Нямам търпение да се видим отново на концерта ми в зала „Арена Армеец“, като обещавам, че това определено няма да е последната ни среща. Можете да бъдете сигурни в това!“ – заяви Лепа Брена.

Лепа Брена с BEST OF концерт в зала "Арена Армеец"

Българските фенове на Лепа Брена могат със сигурност да отбележат датата 24 октомври като най-значима в календара им за 2015 година. Си...

Символът на сръбската музика все още пази топли чувства от срещите си с родните почитатели и най-вече от най-успешния концерт в България за всички времена на Националния стадион „Васил Левски“, на който звездата събра рекордните 100 000 души. Сега верните й феновете отново имат уникалната възможност да станат част от едно изключително и запомнящо се събитие, което със сигурност няма да е и последното й у нас за радост на всички, които я боготворят.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до55 лева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com