Невероятно изпълнение на Disturbed с номинация за "Грами" (ВИДЕО)

17166
Невероятно изпълнение на Disturbed с номинация за "Грами" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Музикантите от метъл бандата Disturbed са номинирани за награда "Грами" в категория "Най-добро рок изпълнение" за изпълнението си на “The Sound Of Silence” в шоуто на Конан.

Разтърсващия лайв беше излъчен на 28 март и се превърна в най-гледаното музикално изпълнение в шоуто с над 40 милиона преглеждания.

Stone Sour пуснаха видео към емблематична песен

Втората банда на вокалиста на Slipknot Кори Тейлър - Stone Sour ще отпразнува десетия юбилей на превърналия се в класика втори студиен ...

Магическата версия на Disturbed на “The Sound Of Silence”, беше сертифицирана с платина от RIAA след като прекара седем седмици на върха на Rock Radio и се изкачи до топ 20 на Alternative Radio. Номинацията за изпълнението на Disturbed е първата номинация в историята на Grammy за изпълнение в късно вечерно предаване.

Номиниран за "Грами" в категория "Най-добро метъл изпълнение" са Korn с „Rotting in Vain”, Megadeth с „Dystopia” и Periphery с „The Price Is Wrong”, Gojra с "Silvera" и Baroness с "Shock Me". 

Metallica и Highly Suspect се състезават в категорията „Най-добра рок песен” за парчетата „Hardwired” и „My Name Is Human”.

В категорията „Най-добър рок албум” се състезават: Blink-182 с „California”, Cage the Elephant с „Tell Me I’m Pretty”, Gojira с „Magma”, Panic at the Disco с „Death of a Bachelor” и Weezer с едноименния си албум.

Red Hot Chili Peppers с анимирано видео към песен от новия албум

Red Hot Chili Peppers представиха анимирано видео към песента "Sick Love" от новия албум на бандата. Режисьор на клипа е Бет Джинс Хоу...

Сътрудничеството между Иги Поп и Джош Хоми в „Post Pop Depression” носи номинация в категорията за „Най-добър алтернативен албум”, където е и Дейвид Боуи с „Blackstar”, Radiohead с „A Moon Shaped Pool”, Бон Айвър с „22, A Million” и Пи Джей Харви с „The Hope Six Demolition Project”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com