Обещаният мегаконцерт ще е без Мик Джагър и Тимбърлейк

2598
Обещаният мегаконцерт ще е без Мик Джагър и Тимбърлейк
Снимка: Getty Images / Guliver

Обещаният мегаконцерт с участието на Миг Джагър, Джъстин Тимбърлейк, Род Стюърт и Джони Деп ще се осъществи на 1 октомври, но без големите си звезди. Участието си в концерта са обявили други звезди, най-известни, сред които, са Боб Гелдоф, Снуп Дог и Ейкън.

Иначе са поканени звезди като китайците Джени Шен и Блек бенд, които може и да са известни в Китай, но само там, както и други “мегазвезди” от ранга на V-Device от Италия и Меджик систем от Бряг на слоновата кост, Африка.

Етно кралицата Ищар с чисто нов албум на 18 октомври в София

България ще бъде една от първите страни в Европа, които ще чуят на живо най-новия албум на световноизвестната етно изпълнителка Ищар. Н...

Концертът е обявен като благотворителен “в подкрепа на децата, жертва на войни и агресия”, но така и не стана ясно как точно ще им се помогне. Това, което организаторът на концерта Живко Ботев заяви е, че ще се говори с Министерство на труда и социалната политика и неправителствени организации как да се помогне на децата у нас.

Мистериите покрай концерта продължават с това, че обявеният концерт няма да се проведе на Националния стадион “Васил Левски”, а от парка на Летище София се оказа при наша проверка, че не знаят за такъв концерт на 1 октомври.

И още един предприемач, свързан с каузата разказа, че е платил над 1 млн. долара аванс за пристигането на Джони Деп, Миг Джагър, Джъстин Тимбърлейк, Риана и други, но импресариото Робин ДиМаджо взел парите и изчезнал и сега предприемачът ще го съди.

Освен това стана ясно, че носителят на Оскар за филма “Рей” Джейми Фокс е искал да присъства на събитието, но по неясни причини тактично са му отказали.

Легендите на кубинската музика Pasión de Buena Vista ще разтопят София през октомври

Горещи ритми, страстни танци, екзотични красавици и незабравими мелодии ще отведат българската публика на пътешествие през вълнуващи ку...

Ботев обяви, че от утре може да се купят билети за концерта като те ще бъдат в диапазона от 100 до 200 лв. като отделно ще има и два вида VIP билети. Идеята е концертът да продължи поне 7-8 часа и да започне на 1 октомври в 14.00 часа. Ботев се похвали, че интерес към концерта има не само у нас, но и в чужбина.

Освен това мегаконцертът, който трябва да се случи на 1 октомври ще е нищо в сравнение с това, което готвят организаторите догодина за 1 юни - Денят на детето. Тогава концертът щял да е още по-голям.

Без отговор останаха въпросите на БГНЕС защо се организира благотворителен концерт при положение, че се дават над 1 млн. долара само за ангажимента на звездите, които трябваше да присъстват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание "Forbes"

Тейлър Суифт пусна нов двоен албум "The Tortured Poets Department" (ВИДЕО)

Новият албум на Pearl Jam: Добрата стара банда с ново звучене (ВИДЕО)

50 години на сцената: Орлин Горанов празнува с турне и бляскав спектакъл в зала 1 на НДК

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com