Организаторът на мегаконцерта с Джъстин Тимбърлейк и Мик Джагър: Ще стане!

5816
Организаторът на мегаконцерта с Джъстин Тимбърлейк и Мик Джагър: Ще стане!
Снимка: Getty Images / Guliver

Знам, че ще се случи. Това заяви Живко Ботев от „Мир за теб, мир за мен” - организаторът на мегаконцерта на Джъстин Тимбърлейк, Мик Джагър, Джони Деп, Антонио Бандерас, който трябва да се проведе на 1 октомври и да продължи 10 часа. Новината за това събитие усъмни мнозина, а се оказа, че „Мир за теб, мир за мен” е създадена само за този конкретен концерт.

Технологично време – така Ботев обясни защо събитието още не присъства в официалните програми на звездите. По думите му от другата седмица ще идват тийзъри на звездите, които ще бъдат пускани за публиката "на порции". Той каза и, че не е обявявал, че Ирина Бокова ще е патрон на концерта, а се надява да стане патрон. Според информация на Нова телевизия ЮНЕСКО няма да даде патронаж, защото става въпрос за събитие, на което се събират пари.

Бившия вокалист на Deep Purple и Rainbow Джо Лин Търнър пее в Монтана

Буквално след по-малко от седем часа бившият вокалист на Deep Purple и Rainbow Джо Лин Търнър ще пее в България - при това не в София и...

Не сме изоставали с парите за този етап, за следващия етап също няма да изостанем, накрая има технологичен етап, където ще трябват пари. Нямаме проблем със спонсорството, каза Ботев пред Нова телевизия. Той добави и, че има договорка с БФС за провеждане на концерта на стадион „Васил Левски”, а официалният договор се изчиства и най-късно до сряда (13 юли) ще бъде подписан.

На въпрос защо събитието не е било обявено, когато всичко е готово, Ботев отговори, че става въпрос за частно събитие и то няма нужда от патрон. Помолихме Ирина Бокова да е патрон, защото работихме добре с нея – няма проблем, ако не може, каза Ботев. Той уточни и, че Филип Киркоров също иска да участва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com