Parov Stelar Band ще взривят зала „Арена Армеец“ на 3 oктомври

36691
Parov Stelar Band ще взривят зала „Арена Армеец“ на 3 oктомври

The Parov Stelar Band ще взривят меломаните в зала „Арена Армеец“  утре вечер, 3-ти октомври, напомнят организаторите от Event Zone.  За най-грандиозното си шоу в България австрийската електро суинг сензация идва в пълен състав - Cleo Panther,  Max The Sax, Jerry di Monza, Michael Wittner,  Willie Larsson Jr. и  Marcus Füreder. Бандата обещава, че концертът им ще бъде „с чисто нов дизайн, нови парчета, нова енергия на сцената... Но все още със старото най-добро качество.“

Залата ще отвори врати в 19:00 часа, а вечерта ще започне в 20:00 часа с подгряващ гиг от талантливите диджеи - The Smugglers Collective и танцьорите от Lindy Hop Bulgaria. След тях на сцената ще излязат дългоочакваните Parov Stelar Band. Всички заредени с положителни емоции са добре дошли в "Mixtape 5" на официално афтър-парти, където за притежателите на билет от концерта, входът ще бъде безплатен.

Само най-доброто за Parov Stelar Band в България

Докато чуем “Catgroove”, “All night” и “The Sun” на живо остава по-малко от три седмици, но изпълни...

За най-нетърпеливите The Smugglers Collective са предвидили официално подгряващо парти в столичния клуб „Терминал 1“ тази вечер. Те ще ни настроят  на вълните на суинга с наелктризиращ ритъм.  Marcus Füreder  казва, че „Българската публика знае как да направи купон“.  Нека не го разочароваме!

Очаквайте подробности и ексклузивни кадри от пристигането на The Parov Stelar Band в България на официалната уеб и фейсбук страница на организаторите. (http://www.eventzone.bg/, https://www.facebook.com/eventzonebg, https://www.facebook.com/events/238349756361231/ )

Билети за концерта на групата все още можете да намерите в мрежата на Eventim на цени от 60лв и 100лв. Ако все още не сте закупили своя пропуск побързайте, защото на място на концерта билетите ще бъдат на цени от 70лв и 110лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com