THE KHANS представиха своето дебютно видео към парчето FREEDOM

9979
THE KHANS представиха своето дебютно видео към парчето FREEDOM
Снимка: THE KHANS

Какво се случва когато талантлив млад композитор обедини усилията си с тези на точно толкова талантлив саунд дизайнер, боравещ виртуозно с всеки звук? Резултатът е просто страхотен! Така се ражда дуото THE KHANS. Петър Алексиев и Атанас Борисов започват своята съвместна работа преди няколко години и решават да се отдадат на много труд в търсене на отличен старт на своя музикален проект.

Представяме ви „FREEDOM” – убийствен трак с визуално зашеметяващ клип и подобаващо звездно участие!

Вижте най-продаваните албуми в САЩ за последните 50 години (ВИДЕО)

На интересно видео попаднахме в социалните мрежи. Клипчето с продължителност малко под 10 минути, проследява най-продаваните групи и из...

Режисьор на продукцията е Радостин Събев – Шошо, а главните роли са поверени на Йоанна Темелкова, Асен Блатечки, Алек Алексиев, Димитър Банчев и талантливия Ивайло Стоянов. Историята разказва за съдбата на малко дете, което губи родителите си, загиващи от ръката на впечатляващия злодей, пресъздаден на екрана от Асен Блатечки. Разтърсваща история за свободата, отмъщението и силата на семейството.

Продуценти са самите Петър Алексиев и Атанас Борисов, които влагат цялата си душа и сърце в създаването на музиката. Парчето е мощна комбинация от силни бас линии, витруозна оркестрация и български фолклор. Преплитат се цигулката на Стоимен Пеев, виолата на Кирил Христов и виолончелото на Димитър Тенчев от Софийски Солисти, а вокалите на Любомира Павлова от Мистерия на Българските гласове, Теодор Койчинов – един от най-добрите мъжки вокали, Яна Гълъбова – поп-опера и Петър Алексиев завършват това уникално изпълнение и му придават световно звучене.

Музикантите споделят, че проектът отнема повече от 2 години, а в организацията се включват десетки приятели и съмишленици.

Сензацията Fabrizio Parisi отново покани българи за новото си парче – I Can Survive

Fabrizio Parisi е едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена и не случайно вече близо година води собствено едночасово шоу...

За пресъздаването на историческа атмосфера в начинанието се включват и сдружение „Наследство“ Хисаря. Анко Лаловски, Цветелин Шаралиев, Евгения Главчева и Виктория Главчева осигуряват реквизита. Всички елементи са автентични – носиите, дрехите на бунтовниците, пушките и аксесоарите. Останалата част от магията в пренасянето ни в историческата епоха е дело на специалния грим и ефекти от София Ракова и Людмил Николов.

THE KHANS продължават своята активна работа и непосредствено след представянето на своето дебютно видео се впускат в ново приключение, което съвсем скоро ще бъде показано на феновете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Васко Василев с концерт на Айфеловата кула по случай 24 май

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в София през месец юли

Jaya The Cat и Q-Check подгряват Dubioza Kolektiv в Созопол

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената с филм и нов албум

Нети Добрева и Асен Блатечки с премиера на SoFest Spring

SEVI се присъединяват към афиша на Planet Rockstock, Англия

Иван Димитров, МУЗИКАУТОР: Европейският комитет на CISAC в Атина обсъди ефектите на изкуствения интелект върху авторското право

Почина един от най-известните британски диригенти

Ето ги финалистите в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Христо Йоцов и ALL STAR BIG BАND със специален концерт на 22 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com