Общински съветник от ДПС и приятелите му заплашвали да изнасилват заради риболов?

3658
Общински съветник от ДПС и приятелите му заплашвали да изнасилват заради риболов?

По филмите няма такава зверщина. Това заяви Даниел Дереков, който е нападнат, бит и зверски унижаван от общинския съветник от ДПС в Плевен Методи Петков и негови приятели.

Дереков твърди, че общинският съветник го е ударил с бухалка по главата, защото уж ловял риба в язовир, който бил собственост на Методи. Приятелите на Даниел, с които той е отишъл на риболов, се скрили в язовира, където ловели риба. Той обаче не успял да избяга навреме.

Заплашвалият шофьор на автобус най-вероятно ще изкара 72 часа в ареста

Самозабравил се хулиган, заплашил да пребие шофьор на автобус на АМ "Тракия", все още не е напуснал сградата на Областната дирекция на ...

Даниел потвърди пред Нова телевизия, че ромите, начело с Петков, го карали да яде жива риба. Лапай, лапай, нали сте гладни, крещели ромите. Те се заканвали да бият Даниел, докато приятелите му не излязат от водата и викали, че дори ще изнасилят Дереков. Малко преди да ме пуснат, Методи ми каза, че ще дължа 5000 лева заради това, че ловя риба, уточни Дереков пред Нова телевизия. Той добави, че и приятелите му ще му дължат по 5000 лева, а ако не го намери, ще взема 15 000 лева от Даниел. Методи взел 200 лева от Даниел и му върнал 100 лева, „за да има за лекар”.

Даниел Дереков каза и, че Методи му снимал личната карта, за да знае къде живее. Жена ми получава заплахи, знаят, че имам деца. Методи се присмял, че Дереков подава жалба за случая в полицията, твърди още Даниел. Припомняме, че Методи Петков е задържан за постоянно, но решението може да се обжалва на втора инстанция.

Българите всеки ден се бият и изнасилват. Вие крадете, лъжете, изнасилвате. Методи не го давам за 1000 българи, крещеше майката на Петков към журналисти. Баща му Васил говори по-спокойно и се оплака, че непрекъснато от стопанисвания от сина му водоем се краде риба. Той не се съгласи, че Даниел и приятелите му са ловили риба в блатата под водоема, които са общинска собственост. Васил добави и, че Даниел преувеличава, „за да има какво да пишат журналистите”.

От ДПС смятат, че случаят е битов. Това коментира Митхат Метин, на когото Петков е съветник. Метин е подсъдим заедно с бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов за вземане на подкуп и търговия с влияние. Петков също беше част от скандала, но преди малко повече от месец СГС (бел. ред. - първа инстанция) оправда и него, и Аврамов. А Енгин Кючюков, който е лидер на ДПС в Плевен, отрече Методи Петков да е пазен с политически чадър.

Мутри решават да набият велосипедист, но се натъкнаха на по-лоши от тях (ВИДЕО)

Истински екшън успя да заснеме случаен минувач в Москва, а видеото се превърна в абсолютен хит. Велосипедист засича без да иска луксозе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЛЕВЕН:

Лазарки от ДГ „Иглика“ наричаха за здраве и берекет в община Плевен

Най-добрите ученици по астрономия от цялата страна ще мерят сили в Плевен на Национална олимпиада

Крум и Виктория - плевенски деца, олимпийци на световно ниво по природни науки

Доброволци с нова акция за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“ - чистиха и боядисваха клетки, смениха стари табели с нови

Плевен посреща Великден с разнообразна програма

Д-р Валентин Христов приветства участниците в Републиканския турнир по стрелба за служители на МВР „Величко Величков“

След скандал: Момиче намушка жена в Плевенско

Кметът на Плевен и четвъртокласници от ОУ „Св. Климент Охридски” се включиха в „Походът на книгите“

Кметът на Плевен обявява 2 и 15 май за неучебни дни

Започна кампания за облагородяване на зоопарк „Кайлъка“ в Плевен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен