Близнашки се извини на БГНЕС заради "връзката с Моника Станишева"

22508
Близнашки се извини на БГНЕС заради "връзката с Моника Станишева"
Снимка: БГНЕС

Извинявам се, ако съм Ви засегнал. Не съм искал да направя това. Това каза бившият служебен премиер Георги Близнашки в телефонен разговор със собственика на БГНЕС Любчо Нешков, след като в студиото на Нова телевизия за пореден път отправи директни връзки между медията и Моника Йосифова.

"Не съм знаел кой е собственикът, радвам се да го чуя... Вие знаете ли каква линия провеждат вашите журналисти, на какви провокации съм бил подлаган от тях, включително и във вашето студио". Това повтори многократно в разговора Близнашки и се оплака, че в БГНЕС са публикувани "неверни информации за чистка по време на неговото управление".

Цветан Василев си иска 290 млн. лева от ТВ7 и News7

Дружеството „Технологичен център – институт по микроелектроника” АД (ТЦ ИМЕ), което беше посочено от БНБ като част от...

Позицията на БГНЕС

Ръководството на Агенция БГНЕС смята за абсолютно недостойно от страна на който и да е политик да отправя клевети, само заради критични публикации.

Оттук нататък всеки един, който ще клевети БГНЕС, включително и паметта на бащата на собствениците, чието име носи агенцията, ще носи съдебна отговорност.

От създаването си през 2001 година до днес Агенция БГНЕС е с непроменена собственост. Финансирането й зависи изцяло от продажбата на продукти на българските и световните медии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика