X
 
 

Борисов: "Демократична България" са деца и внуци на червената номенклатура (ВИДЕО)

5657 44
photo of Борисов: "Демократична България" са деца и внуци на червената номенклатура (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com
"Много съм огорчен от нашите приятели (от "Демократична България"), но ние трябва да спрем да ги наричаме десница. Това са бившите деца, внуци на червената номенклатура. Те го показаха." Това каза премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията, на която съпартийците се поздравиха с постигнатото на местните избори. Премиерът се разгневи от това, че демократите са подкрепили на втори тур Мая Манолова в София.

"Те (БСП, Мая Манолова) само могат да манипулират. И понеже казаха, че циганите обичат Бойко. Бойко имат право да го обичат. И когато на живо без да предупреждаваме никой, те като ме видят скачат и викат, е защото осигуряваме работни места, защото им вкарахме 50 000 деца да учат и работят, а не да крадат - да учат. За София - дайте да си говориме с тези високоинтелигентните ("Демократична България")- ако не са ромите, кой ще ни чисти? В Чистотата в София работят само роми, гледайте навън -  метат като пчелички. В "Гробищни паркове", кой ще работи? В мръсните работи само са те, но ние сме им осигурили децата да бъдат толкова образовани, колкото нашите и да си изкарват с честен труд парите. Затова считам, че имаме право да гласуват повече за нас.", обясни как работи системата Борисов.

"Как са гласували (ромите) на президентските избори? Гледай сега, какво става Роска (Росен Плевнелиев). Оказва се, че Радев го обичат повече", каза Бойко Борисов и цитира резултати от София, Пазарджик, София - област, Пловдив, Монтана, Враца. "40 915 в тези градове тогава са гласували, за нашата Цецка тогава  19 532. Сиреч два пъти повече са го обичали. Не знам какво са заобичали и какво са видели. Така че, ако искат да говорим за корпоративен вот. На нас още не ни е минал срока за Костинброд - давността му", закани се Борисов на БСП и Мая Манолова. 

...  И Борисов отново се сети за разгневилите го в началото демократи и посочи причините, поради които са се разгневили те на ГЕРБ и не са ги подкрепили на изборите сега: "И като застана отпред да поискам да ми покажат автобуса с двойното дъно дето е возил бюлетини и манипулацията - тея ли демократи бе, те ли се съешиха с Христо Иванов и Атанасов? Искаш ли да ти кажа, Росене защо? Защото това не е градска десница. Това е опозицията вътре в комунистическата партия, която е била. Тя сега с нейните сателити работи. Кога те се озлобиха най-много? Когато въпреки цялото усилие на служебното правителство и почти купиха Грипени-те, ние обърнахме и дадохме реално първата геостратегическа ориентация на България, купувайки F-16, с които ставаме не само сила. Почват да броят по друг начин в НАТО. Това най-ги вбеси. Кога станаха още по-яростни? Когато за първи път половин милиард вложихме, такива усилия вложихме и в понеделник ще ходим с Херо Мустафа (новият посланик на САЩ у нас) да видим как се строи вече 5-6 км интерконектора с Гърция. Истинска диверсификация! Тогава много ми се озлобиха. Но вече не си сдържаха нервите, когато службите и прокуратурата хванаха за шипонаж еди по едни няколко човека. Ето това вече си ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова. Четвърто, Балкански поток с милиард по-евтино го изтъргувахме и строим в момента. Защо не ни подкрепиха поне сега? Кое им хареса в Мая Манолова повече? Нищо лошо не казвам за жената. Какво има повече срещу мутрата ли е Фандъкова? Какво е? Или диктатора? Те ходят от телевизия в телевизия. Говорят глупости, изкарват компромати. Говорят ГЕРБ беше много лош с нас."

"За каква алтернатива говорим? Можеха да станат всички реформи и те ставаха. Само че така е по-добре: да подкрепиш срещу десните партии опонента си, и то какъв? Който водеше белия автобус и защитаваше Орешарски. Колеги, до там ли паднахте?... Защо ви дразни това, че ние сме евроатлантическа партия, съюз? Кое ви дразни, за да предпочетете друг? Както и да е. Но днес няма да говоря повече, защото те хващат за моите думи и казват, че имат проблеми." , продължи с болката си Борисов.

Лидерът на ГЕРБ за БСП и репресиите: "Разбрах, че е имало репресирани, от госпожа Нинова, в Благоевград и Пазарджик. Искам и я моля през който иска от парламента да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е верно, аз лично ще им се извиня. И този, който си го е позволил, просто ще види реакцията ми. Представя ли си тези жени да правят това. Не ги е срам!"

"Има неща, които и аз научих от г-жа Нинова, но я гледах на една такава трибунка, на която обяви старта на промяната. Един социолог покрай нея каза, че чул приятния пукот на пропукването на ГЕРБ. Това ме провокира да покажем с Румен Христов и земеделците как изглежда пропукания ГЕРБ. По техните разбирания, ако сега излезем навън, това ще е едни голям протест." Така обясни мотивацията, с която партията е влязла в предизборната надпревара без организатора Цветан Цветанов, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Плевнелиев намекна, че Борисов ще се яви на президентските избори през 2021г. (ВИДЕО)

Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017 г.) намекна, че премиерът Бойко Борисов ще се яви на президентските избори през 2021 г. Това ...

Премиерът Борисов отбеляза, че в някои градове със СДС са били противници, но се борели с политически мотиви, но когато става въпрос за ценности, "за т.нар. синя идея, за антикомунизма, ние няма въобще какво да се замисляме. И както виждате днес нашия противник във Видин е тук с нас. Защото той по същността си е демократ", каза Борисов. Вие сте различна партия от нас, ние няма да ставаме една партия, но принципа ни задължава.

"Цяла седмица слушах за Благоевград и Русе, все едно градове като Севлиево, Габрово, Търново, Свищов, Горна Оряховица няма ли ги на картата, уважаеми господа. Ами Хасково? Нали от там тръгваше промяната. Е, как им отговорихме - с победа. И на Делян Добрев му казах, че по-добра реабилитация от тази не може да има.", продължи Борисов.

Тук можете да видите цялото изказване на премиера на форума на ГЕРБ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 21 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
  Изборните резултати ясно показаха края на ГЕРБ! Хората осъзнават, че Борисов е руска подлога! - "Държавата ни не е част от никакъв “руски свят“, който съществува само във фантазиите на имперските реваншисти" - https ://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-bzns-kremal-pryako-se-namesi-v-hoda-na-nasheto-pravosadie-putin-e-nezhelan-v-balgariya
 • Габи 20 Габи преди 5 дена Профил на трол?
  ДБ са последната дупка на кавала
 • Анонимен 19 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Методи Борисов - член на Българската комунистическа партия
 • Со керез со булгарез 18 Со керез со булгарез преди 6 дена Профил на трол?
  БКП-милиционерско-пожарникарската мутро-номенклатура БОКо тиквуня обяви ПОБЕДА на доразвития БКП-ЦИГАНЬОР-БЪЛГАРЩИНИСТКИ КОМУНИЗЪМ в България - както патронът му Тато го обещаваше за след 30 години! С безсрамно лъжеже, безнаказано крадене колкото ти се иска за мургавата рода от Татарли, Факултето, Столипиново, Куцкорн, Меден рудник, .....; сичкото БКП-ГЕРБ-партиец, БКП-побългарените ДС-патриотарст виж още ›› ваши "Влашко-Менгянски Рептили и Орки" ("ВМРО") на ДС-Ванче караТърбух и мАнгела Джанбаз МОМЕ-ДуПе-КТБанк-кайме-ДПС-менгян-калдаръм-кифте-мегафон-КОКОНА от коалицион-хомо-кариерата; ДС-турчеещите се цигани от ДПС и богато платени партийци-МУНДАРИ с табела Солташаците от ДС (СДС)! А за непартийците - масово насилие и безправие и да бачкат и да затягат колана за да има пари за разгепване от ЦИГАНЬОР-КОМУНИСТИТЕ! А на който не му харесва - си има Терминал-2 или "Гробищни паркове" като подразделения на държавните болници!
 • Анонимен 17 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Самият Борисов е син на полковника от МВР Матоди Борисов -личен приятел на Т. Живков , седящия до него Плевнелиев също е с такъв произход, Фандъкова с родители АБПФК , Красимир Велчев и т.н. Много са -цялото ръководство на ГЕРБ
 • Анонимен 16 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Борисов е руска мастия и предател! За такива съд и доживотен затвор!
 • Алфа 16.1 Алфа преди 6 дена Профил на трол?
  КОЙ спря 3 руски проекта ?? КОЙ ?? КОЙ купи несъществуващи краварскит тенекии като плати НАКУП , КОЙ ??? КОЙ подържа санкциите срещу Русия , КОЙ ??? КОЙ отказва референдум за/против членство в НАтО , КОЙ?? КОЙ посреща ислямски терористи в София,и КОЙ праща оръжие за тях ??
  : 14 !
 • Анонимен 16.2 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Ако си извадиш уя на реския посранник от устата, ще почнеш да виждаш по-ясно, 16.1! ЕК спря руските проекти, но руския еничар Борисов ще ги прокара и трите, за жалостна следващите поколения!
  : 3 !
 • Мая Фъндъкова 15 Мая Фъндъкова преди 1 седмица Профил на трол?
  „Бойко Борисов... значи, когато той напуска системата на МВР, когато в.“Дума“ пише за героичната му постъпка, че отказва да захвърли партийната си книжка, той е с чин майор от ДС.“ Трябва ли да припомняме, че на 19 години Борисов е комунист, че е бил секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, че баща му е бил полковник от МВР, че е бил свързан с трибуквените групировки виж още ›› ... или онзи прословут доклад за него.
 • старшина Гъзибаров 14 старшина Гъзибаров преди 1 седмица Профил на трол?
  .........аааааа.......!!!!!?????!!!!!.....ГЕНЕРАЛА......!!!!!......си е Г Е Н Е Р А Л.......!!!!!!........лично за мене най трудния ИЗБОР ше е ....../....като тръгнат един срещу друг...../.....КОЙ от ДВАМАТА Г Е Н Е Р А Л И да ИЗБЕРА..............
 • майтап Уили-що ни занимавате с тия ??? 13 майтап Уили-що ни занимавате с тия ??? преди 1 седмица Профил на трол?
  "Тия ли демократе бе?" - бурни ръкопляскания........... "Дет се съешиха с Христо Иванов" - бурни аплодисменти.. "Циганите обичат Бойко" - бурни аплаузи................ "Какво им направи Фандъкова, та не гласуваха за нея?" - тишина, залата преценява, какво им е направила Фандъкова (на софийските демократи де)........................... "Няма десница, тия са синове и дъщери на комунистите"... Б виж още ›› есен................................................... И накрая кой? Плевнелиев?! Коментарът е излишен......... Дежавю. Конгрес. Бае Тодор. И на глас го докарва...... ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ХИЛЯДО ДЕВЕТСТОТНАТА ГОДИНА ДРУГАРКЕ И ДРУГАРЕ...До година нови трудови подвизи и ПОЛУПРОВОДНИЦИ.........................................
 • Учиндолският моралист-7/8 13.1 Учиндолският моралист-7/8 преди 1 седмица Профил на трол?
  Баце е в стихията си - плещи глупости, наобиколен от лакеи. ... Хеле пък, като започне да ми обяснява какъв праведен НЕокомунист е - направо чупи рейтинга на шоуто.
  : 3 !
 • един тАпАнАрь-ДЕБИЛ от льошия мат'рияль 13.2 един тАпАнАрь-ДЕБИЛ от льошия мат'рияль преди 1 седмица Профил на трол?
  Когато е прав, прав е.... Никаква градска десница не са ДБ. Те са градска левица, неформално коалирана със селската (БСП).
  : 14 !
 • сватовник 13.3 сватовник преди 1 седмица Профил на трол?
  До "градската "десница: Колкото и да се дърпате, годежа мина. Пушката пукна( вярно или лъжовно), сега чакаме да видим какво ще се роди на следващите избори.
  : 12 !
 • Слаб-2 13.4 Слаб-2 преди 1 седмица Профил на трол?
  Право куме в очи! ДБ нямат никакви десни политики. Слушайки глупостите на Игнатов за Витоша, доказаха точно това. Но, така е когато леви "зелени" му пригласят. Дори заедно с БСП и "Спасителите на София" не можахте да бутнете ГЕРБ. Дали осъзнавате това? И то след толкова компромати и критика?
  : 4 !
 • Мишо бирата 12 Мишо бирата преди 1 седмица Профил на трол?
  Градска десница. Глупости. Зле прикрити левундери, но особено кресливи.
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  В действителност социологическите проучвания изнесени от О.Минчев, показват, че част от гласоподавателите на Спаси София на 2ри тур са подкрепили Манолова, а гласоподавателите на Демократична България НЕ СА Я ПОДКРЕПИЛИ! Тези приказки на ББ и други са една голяма лъжа и манипулация, просто защото ГЕРБ се уплаши от добрите резултати на Демократична България и Боко се притесни, че на следващите парл виж още ›› аментарни избори ще се наруши заповедта на Решетников за пълна зачистка (премахване) на евроатлантически елит от Народното събрание. В настоящото народно събрание тази заповед е изпълнена и всички народни представители гласуват покорно за руските корупционни и заробващи ни за още 100 години разорителни за България проекти.
  : 2 !
Нагоре