X
 
 

БСП към Аврамова: Хората видяха кой е виновен за кризата в Перник

1538 0
БСП към Аврамова: Хората видяха кой е виновен за кризата в Перник
Снимка: БГНЕС
Единственото хубаво нещо от излизането на Петя Аврамова на трибуната беше, че българските граждани видяха отговорния човек за кризата в Перник.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски в процедура по начина на водене по време на дебатите по вота на недоверие.

Аврамова се уплаши за поста си, БСП си търсели виновен

БСП цели от Министерски съвет да си отиде още един министър и затова са решили, че трябва да си изберат виновен. Това каза министърът н...

„Днешният ден беше много важен и за българските граждани, и за жителите на Перник, и за гостите, които са дошли в зала, за да разберат от народните представители и Министерски съвет, не само за това как ще се реши кризата в Перник, как ще се реши кризата в държавата.

Забележката ми е, че допуснахте основният министър, който е отговорен за кризата в Перник, който е отговорен за язовир „Студена“ три часа стоя мълчаливо и наблюдаваше дебата в зала, както мълчаливо наблюдаваше източването на язовира и след като изтече времето на всички парламентарни групи, да излезе и 15 минути да ни разказва приказки от страната на чудесата. Благодаря на г-н Караниколов, че имаше смелостта да излезе в процеса на дебата да каже своето мнение“, каза Свиленски, цитиран от БГНЕС.

Actualno.com

Етикети: