X
 
 

БСП с гневно изявление: "Патриотите" бойкотираха срещата за субсидиите

2029 9
БСП с гневно изявление: "Патриотите" бойкотираха срещата за субсидиите
Снимка: БГНЕС
Групата на „Обединени патриоти” не дойде на организираната от БСП среща за размера на партийната субсидия.

Зам.-шефът на червените Драгомир Стойнев и колегите му Георги Свиленски, Румен Гечев и Филип Попов напразно чакаха колегите си депутати да се появят, накрая се отказаха и дадоха изявление пред журналистите.

На първо четене: Намалиха партийната субсидия на 1 лв.

Депутатите приеха на първо четене промени в Закона за държавния бюджет, отнасящи се за партийните субсидии. С предложените изменения се...

Социалистите поканиха за разговори всички парламентарни сили след като миналата седмица на първо четене бяха гласувани промени в закона за бюджета, с които партиите ще получават субсидия от държавата в размер на 1 лев за действително получен глас.

От ГЕРБ отказаха да се отзоват поканата веднага, като се аргументираха, че няма да отстъпят от внесеното от кабинета предложение.

„Депутатите от ОП нямат собствена воля. Те са просто обикновен придатък на премиера и волята му”, отсече Стойнев за провалените разговори.

Стойнев определи намалената субсидия като опит за „унищожаване на опозицията, промяна на политическата система и показен разстрел на демокрацията”.

Стойнев: Идеите на ГЕРБ и ДПС за субсидиите застрашават партиите с изчезване

До пореден скандал в парламента между БСП и ГЕРБ се превърна обсъждането на партийните субсидии в парламента.  Червеният депутат ...

И  добави, че социалистите ще алармират партньорите си за „пълзящата диктатура с цел отстраняване на тези, които мислят по различен начин”.

Не виждам смисъл от продължаването на този парламент, депутатите само натискат копчета, заключи Стойнев.

БСП ще настоява за удължаване срока между двете четения на закона, както и от 3 юни всички депозити да бъдат върнати в бюджета. Ако те искат нормално състезание, ще ги върнат, каза бившият енергиен министър.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Бсп=ГерП=дпс=дсб 7 Бсп=ГерП=дпс=дсб преди 5 месеца Профил на трол?
  А когато бсп гласуваха заедно с герп и дпс срещу законопроекти и инициативи на Атака помните ли > щесторната коалиция ??
 • бай Миле 6 бай Миле преди 5 месеца Профил на трол?
  Нинова е тропосала Гошето Свиленски- бившия на президентшата съпруг- на най-високо равнище в БСП-то. Чрез него Кури държи в шах нейния личен президент Румен Радев. Ха льотчикът е кривнал встрани, ха Ниновица ще му навре Свиленски в лицето. Имат си двамцата тази игричка, в която Гошко ведно с Десито са разменните монети в политическата им игра.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Лъжльото Стойнев бил "французкий воспитанник"?!!! Той е толкова французкий, колкото баба Пена на село е балерина. Селянчето си оставя селянче.
 • eва емилова 4 eва емилова преди 5 месеца Профил на трол?
  Дали самият Стойнев не е за прокуратурата?
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Margi Draganova иронично...... След 45 години ПЪЛНА забрана за изразяване на обшествени и лични протести, сега се радваме на свободата си, но без да си дадем ясна сметка за какво и къде.... Протестираме ЗА ВСИЧКО И СРЕЩУ ВСИЧКИ и се радваме на свободата си по най- скандален начин. ...Досега единствено ЛИПСВА протест срещу времето, месеца, годината, бури, ветрове и дъждове, пек и слънце…. И за всич виж още ›› ко това е виновен Борисов..... Да не пропуснат протестиращите като отидат в Брюксел да обвинят Борисов и за изгонването на Адам и Ева от рая. Също за това, че Хан Аспарух се е настанил на балканите.... Държавата България съществува от времето на управлението само на Борисов. И НА НИКОЙ ДРУГ ВЛАДЕТЕЛ…. Да искат оставката му и да бъде най строго наказан, че се е родил в тази дъжава.... Брюксел ги очаква с Триумфална арка и цветя . .
 • Наемници на къса каишка ! 2 Наемници на къса каишка ! преди 5 месеца Профил на трол?
  !!! Margi Draganova е фалшив профил ! Margi Draganova е ПиАр глутница на ГЕРБ, това не е платена гъска ! Това са наемници на повикване . Кохортата на ГРОБ, натоварена с плюенето ...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Ей, тапир, я по-кротко! Червен сопол!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Альооо, какви патриоти БЕ, та това са сто процентови чорбари ! Да не би оня Търбух Каракачанина да го броите патриот, та той е един галфон, лизач на кокала и далавераджия по паспортна линия .
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Ти си голям тъпанар, Тиква! Вероятно си умствено изостанал, затворен в една стая с компютър. Поддържай по-често връзка с Антон Кутев от Посрано 20!
  : 0 !
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...