БСП-София избира нов председател

22403
БСП-София избира нов председател
Снимка: БГНЕС

Днес, софийската организация на БСП избира нов председател. Заседанието започна в 10:00 часа. На него социалистите ще обсъдят още обществено-политическата обстановка, както и задачите пред софийското БСП.

Кандидатите за ппредседател на БСП-София са седем. Това са общинският съветник Калоян Паргов, депутатите Борис Цветков, Георги Кадиев, Николай Малинов, който е издател на в-к "Дума", проф. Захари Захариев от Славянския университет, Петър Апостолов, председател на Районния съвет в "Красно село". За поста от район „Младост" е издигнат дългогодишният лидер на столичната организация Румен Овчаров, пише Стандарт Нюз.

Станишев: Трябва настойчиво да искаме европейска помощ за бежанците

Ще поставя важен проблем пред премиерите от социалистическото семейство, а именно въпросът за бежанския поток и миграционната вълна к...

Освен тези седем кандидати, на конференцията на БСП може да бъде предложен и друг. Това може да стане с подписка от 20 души.

Досегашният председател на БСП-София Анна Янева стана заместник-министър на икономиката и енергетиката. В тази връзка днес ще бъде избран нов председател.

С интерес се очаква дали на събранието ще бъде обсъдено членството на професора по конституционно право Георги Близнашки. Той е един от хората, които критикуват най-яростно правителството и които подкрепят окупацията на Софийския университет от студентите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика