X
 
 

Д-р Николай Михайлов: Борисов е политически анекдот

6540 25
photo of Д-р Николай Михайлов: Борисов е политически анекдот
Снимка: btv
"Борисов очевидно е натоварен с политическо доверие, защото има три мандата. Това създава ефекта на респект към неговата политическа фигура. Той прави на местна почва, там където е поникнал, чудеса, които не всеки от тях е успял да постигне. Следователното отношение към него е двойствено, амбивалентно. Но общо взето той е един политически анектод, защото не владее каноничната политическа реч, но е послушен. Послушен е както в укоримия смисъл на слаба собствена реч, така и в този по-облекчен смисъл на готовност да взаимодейства пълноценно и да се ситуира според интересите на европейската комисия - първо, и второ, според българския национален интерес. Той умее може би да играе тази балансираща роля, той е надарен с политическа хитрост на някакво равнище". Това заяви д-р Николай Михайлов пред Цветанка Ризова по повод ролята на премиера в изминалото европредседателство.

Относно конфликта между президента Румен Радев и премиера Борисов, Николай Михайлов заяви следното:

Д-р Николай Михайлов: Изолацията на ДПС е утопия, реторическо упражнение

Изолацията на ДПС е утопия, реторическо упражнение. ДПС разполага с реална власт по етажите на държавната йерархия. Никой не може да ...

"Президентът има основен коз - да говори от името на мажоритарно избрано представително лице и да съобщава много големия дефицит на това управление, а именно - слабостта на вътрешната политика, която наистина е поставена в скоби. 

Аз мисля, че тези критики не свалят рейтинга на Радев, а тъкмо обратното. Не бих го нарекъл хейтърство, хейтърство има от Цветанов срещу президента например. Защо не забележим това преди да забележим другото. Това е най-общо казано дясно ориентираната позиция спрямо президента, който не е признат и е саботиран с публични коментари, по причина на това, че му се приписват зависимости от Близкия, Далечния Изток и българското ляво пространство. Всичко това е произволно, защото представлява хипотеза. Това европредседателство беше по такава мощна система произведено в космически успех, че някакъв вид отрезвяване беше абсолютно задължително да се случи", коментира Михайлов. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители

25 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Александър Коруджиев 15 Александър Коруджиев преди 8 месеца Профил на трол?
  Двама във форума се карат кой бил по- по- най-. Болшинството от българската нация в условия на демокрация е определила кой да я ръкововоди в сегашния четиригодишен период и това е инж.Бойко Борисов. Маргинали от далечни предишни управления, какъвто е психиатърът д-р Николай Михайлов, с неоправдано нахално високомерие определят вота на народа като "политически анекдот". Това е профанация. виж още ›› Не би следвало демократично избран ръководител на България да се подлага на гавра дори от опонентите си. Това е ленински прийом за омаскаряване на опонентите, които задължително са и врагове, според Ленин. За Николай Михайлов Борисов е враг, но фактически Борисов е достоен враг. Борисов не оплюва Михайлов, въпреки че д-р Михайлов бе жалък лакей на Иван Костов, пък впоследствие се отрече и от него като Юда Искариотски. Лекарят Михайлов е саможивец, който опитва фриволно да философства в публичното пространство, но винаги в негативен аспект, без да синтезира хаотичните си мисли и да предлага решение на коментираните проблеми. Д-р Николай Михайлов е егоистичен мизантроп без добро възпитание. Той не е светски човек. Медиите го използват когато трябва някой да бъде очернен. Плащат ли му? Не се знае. Но не е изключено. Подлеци като него в повечето случаи осребряват демоничните си слова и дела. Поне така пише в историята и по романите.
 • Анонимен 15.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  глупости
  : 0 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 14 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Margi Draganova....... Мненията на д-р Николай Михайлов могат да те принудят, ако го слушате за втори път, да затворите страницата или да натиснете копчето на телевизора. Ако го накарате сам да си припомни какво е казал, ще разберете, че не е говорил по темата, за която е поканен да прави коментар.... Няколко са личностите, които трудно можем да четем и слушаме: д-р Николай Михайлов, професор виж още ›› Вучков и лидерите на ДПС Доган и Карадайъ. Има и много други, но тези са класици. Единият говори, хъмка и мънка, оплита мислите си. Т,нар, професор възторжено говори глупости. .Третият сам не се разбира, за четвъртия ти става мъчно... Дали престарелият д-р Николай Михайлов се е затворил в своето въображаемо пространство или пък не му е известно какво мислят всички лидери на страни, с които Борисов е имал контакти?!. Освен това титлата „Д-Р” пред името на ексцентричния политико-психиатър Михайлов стои също и пред името на Бойко Борисов(д-р по техническите науки). Разбираме лекаря д-р Николай Михайлов, той гледа в безкрайното пространство. Умува коя следваща дума да бъде по- неразбираема, почти бълнува...... Тъжна родна картинка е и с другия психо- Николай Колев Босия......
 • Тин 14.1 Тин преди 8 месеца Профил на трол?
  А, че вие не можете да слушате нищо, което не е излязло от партийната ви централа. Това не е новост. Но списъка с "недолюбваните" лица, който сте постнали, е много фалшив. Лъсват имената на разни ваши близки ортаци. Що така? Щото ви е срам от тях през ибирателите ли?
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Прочит 13 Прочит преди 8 месеца Профил на трол?
  Доктора без да нарушава добрия тон, без да звучи крайно и пропагандно, оправи една опустошителна и саркастична критика към ББ. Определи го като карикатура, пардон "анекдот", когото никой от чуждия елит не признава за равен и с когото не желаят да говорят извън задължителните формалности. Също така заяви ,че единствената причина да го търпят на вън са поредицата изборни победи на мест виж още ›› на почва. ДОкато у нас се твърди обратното - двайте да го избираме, защото Запада така искал..... Давам на матряла към месец - два да асимилира, какво е казал доктора. Ако няма адекватен герберски отговор на същото ниво поне, ще берат ядове с рейтинга, това е ясно.
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Пил ли си си лекарствата, Мунчо? Напоследък говориш съвсем несвързано. Побъркано. Вземай транквилантите редовно и сутрин, и вечер!
  : 4 !
 • Прочит 13.2 Прочит преди 8 месеца Профил на трол?
  Нито "на последък", нито по-преди сме си говорили с тебе, че да си правиш каквито и да е изводи. Явно не правиш разлика между фантасмагории и реалност. Това е кофти симптом. Последвай съвета си - пий си хапчетата. .... В репликата ти няма и помен от аргумент, който да опонира по същество на нито 1 дума от постинга ми! Не те ли е малко срам да постваш подобни ирелевантни реплики??? Нищо виж още ›› де, нали забутаха скоропостижно темата в 9-та лгуха. няма кой да я чете. Може би вече трябва да ви викаме "Граждани за анекдотично развитие, невладеещи политическия код, с които никой не иска да говори"? Няма проблем, щом с това се гордеете.
  : 3 !
 • Александър Коруджиев 13.3 Александър Коруджиев преди 8 месеца Профил на трол?
  Двама по-горе се карат кой бил по- по- най-. Болшинството от българската нация в условия на демокрация е определила кой да я ръкововоди в сегашния четиригодишен период и това е инж.Бойко Борисов. Маргинали от далечни предишни управления, какъвто е психиатърът д-р Николай Михайлов, с неоправдано нахално високомерие определят вота на народа като "политически анекдот". Това е профанация. Не виж още ›› би следвало демократично избран ръководител на България да се подлага на гавра дори от опонентите си. Това е ленински прийом за омаскаряване на опонентите, които задължително са и врагове, според Ленин. За Николай Михайлов Борисов е враг, но фактически Борисов е достоен враг. Борисов не оплюва Михайлов, въпреки че д-р Михайлов бе жалък лакей на Иван Костов, пък впоследствие се отрече и от него като Юда Искариотски. Лекарят Михайлов е саможивец, който опитва фриволно да философства в публичното пространство, но винаги в негативен аспект, без да синтезира хаотичните си мисли и да предлага решение на коментираните проблеми. Д-р Николай Михайлов е егоистичен мизантроп без добро възпитание. Той не е светски човек. Медиите го използват когато трябва някой да бъде очернен. Плащат ли му? Не се знае. Но не е изключено. Подлеци като него в повечето случаи осребряват демоничните си слова и дела. Поне така пише в историята и по романите.
  : 2 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Ценка Нинова, Крушовица 12 Ценка Нинова, Крушовица преди 8 месеца Профил на трол?
  Браво,Борисов!! Мани я тая нашата Курнела. За нищо не става. Ти гледай България и напред.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Банкянски смешник 11 Банкянски смешник преди 8 месеца Профил на трол?
  Пидал бОКО е дащен и за това го харесват ГЕЙмериканци и ГЕЙропейци ;)
 • Джендъриньо 11.1 Джендъриньо преди 8 месеца Профил на трол?
  А ти не си ли педал друже??
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 10 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Браво, Борисов!!
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Сус бе, смешко!
  : 15 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Татяна Шаренкова 9 Татяна Шаренкова преди 8 месеца Профил на трол?
  Актуално, измъкнахте този престарял скелет от гардероба психото д-р Николай Михайлов с единствената заветна цел на шефа ви Червен Кольо да идва всякаква паплач при вас стига да оплюва Бойко Борисов. Елементарно. Хората некомунисти не кълват на приказките на смахнатия доктор, бог да му прости глупотевините!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Иван Иванов 8 Иван Иванов преди 8 месеца Профил на трол?
  Браво, Борисов! Ти стана световно известен! ...Северозападната Пача Курна Импексова и югоизточният Льотчик Румчо Десиев останаха в седма глуха. Мъчи ги завист и горест. Само курварят манекен Ламбо- Стефчо Данаилов им съчувства, защото са негов избор и назначения. Българският народ не харесва биволицата Кури от Крушовица и нейния подчинен- въздушния артелчик Руми от Славяново! Българинът вече не виж още ›› крие подигравките към двамцата бесепарски завалийки. Чуждестранният свят пък въобще не иска и да чува за Ниновица и подопечния й Радев със зелените чорапки. Дори и матушка Русия. И двамата са "Свещена простота".
 • иди.оте 8.1 иди.оте преди 8 месеца Профил на трол?
  Ти опита ли се да схванеш смисъла на казаното?
  : 9 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 7 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Мъка...мЪЪЪкааа...Костовишка мъка....Альоууу...доктореее...друго си е да поливаш с любов теменужки в Драгалевци и да лижеш черен Командирски задник....това не е политически анектод а е САМАТА ИСТИНА!!!!Ако имаше хапчета за ЗАВИСТ с шепи щеше да ги гълташ...сега ти остава да гълташ Ломска спер.а и да свириш на циганско дудудче "КОМУНИЗМА СИ Оооотиваааааа..."
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Браво на ГЕРБ. Доведоха България до стабилност и успех. Няма безработица. При БСП/БКП + ДПС спират европейските пари за развитие, има поскъпване, безработица, престъпност, безнадеждност- това са резултатите от правителствата на Луканов, Беров, Жан Виденов, Станишев, Орешарски. Нинова единствено иска да докопа държавната хазна и да я изгребе до дъно както е сторила с ТЕХНОИМПЕКС, ТЕХНОЕКСПОРТИМПОРТ виж още ›› и МИНЕРАЛИМПЕКС. Ненаяде се тази милионерка от северозападна България!
  : 10 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 6 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ако Винету е политически анектод ,то тогва тоя пишман доктор-психиатър е Драгалевско ГМО лабораторно НЕДОРАЗУМЕНИЕ продукт на дрУгАрЕ Лостов!!!!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Ще гласувам за Симеонов на следващите избори. Той е сериозен човек, милее за родината ми България, има волята и силата да премахва пречките и саботажите на бесепарите и скритите им креатури от така наречените „психодесни” в "Демократична България" костовисти, ивопрокопиевци, червено-зелени грантаджии(тип Тома Белев) на еврейския мултимилиардер Сорос, Австрия и Швейцария. Симеонов торпили виж още ›› ра разколническата антибългарска дейност на турските комунисти от ДПС и лакеите-еничари в лицето на Данчо Ментата, Христо Бисеров и тем подобни предатели на българщината.
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Нагоре
Последно в Актуално