X
 
 

Джамбазки: От мърлящина държавната администрация не желае да се справи с ромския проблем

3273 6
Джамбазки: От мърлящина държавната администрация не желае да се справи с ромския проблем
Снимка: Actualno.com/Славея Йорданова
Всичко това, което се случва във Войводиново и други населени места на страната, е в резултат от "мърлящината на държавната администрация, която не желае да се справи с ромския проблем". Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "Събуди се" по НОВА ТВ днес в отговор на въпрос от водещата защо политиците сякаш "току що са паднали от Мелмак" и чак сега разбират, че съществуват незаконни постройки във Войводиново.

В ефир Джамбазки обвини в "мърлящина" и съдебната система у нас. Той посочи, че все още продължава практиката да се осъждат лица, които вече са с по няколко присъди и отново са на улицата, сключили са споразумения и не са там, "където им е мястото". Евродепутатът бе категоричен, че незаконните ромски катуни и гета трбва да бъдат премахнати и много ясно трябва да се разбере, че те пораждат напрежение.

От ВМРО отрекоха търговия с ромски гласове, от Войводиново командоси заплашиха да се заемат с проблема

Нямам медицински компетенции, за да коментираме такова лице. С новия бюджет за здраве вярвам, ще има достатъчно средства, за да се погр...

"Трябва да бъдат отнети и съборени не само катуните на бедните, а и на онези, които направиха огромни имения - така наречените "барони". След това, ще отидем и при тях. За десетки къщи и палати на барони съм направил всичко, което може да се извърши, като дейност. Питал съм НАП, прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите и т.н. Отговорите са безумни и са измиване на ръцете.", заяви Ангел Джамбазки. Той смята, че администрацията на средно управленско ниво се страхува да намери решение на ромския проблем, тъй като се бои какво "може да им се случи по-нататък".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители
 • Е тва 5 Е тва преди 1 година Профил на трол?
  Ами Ти си власта.Действай☃☃.То приказки много, решение никакво.Дрън,дрън от.н.Е не мА трошим хатъра си я.Че шут от Европарламента.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ти си същия бе мърлио
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Многууу уважаеми г-н Джамбаски, ти си за управител на РОМСКО гето, та циганите да те опрашват от ранна утрин та до късна нощ !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Джамбазин, кога ще се научиш, кога ще проумееш че на български не се казва ром а се казва ЦИГАНИН ! Или те е страх да го произнесеш ? Толкова европейски хляб изяде, толкова евра надипли, пък едната дума циганин не си кадърен да кажеш .
 • българин 1 българин преди 1 година Профил на трол?
  Това е положението с управлението на червената мафия и удобните калинки, които назначава, то това е нивото на кадрите й, ето очевАден пример "АПИ търси IT шеф за е-винетките, дава 510 лв. заплата" (//offnews.bg/ikonomika/api-tarsi-it-shef-za-e-vinetkite-dava-510-lv-zaplata-695382), тази заплата е по-ниска от надницата на посредствен IT специалист, КОЙ ще заеме длъжността без да усвоява и виж още ›› ли присвоява?!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Той замества всичко соросоидно, изтъкан е от омраза и тъй като е психо, така си избива комплексите, той се именува Циклоп (сега понякога използва замазващото "българин") - да не вярваш . Преди да стане Циклоп, този психично болен мутант - ciklop50 беше СТРАНДЖАТА а сега е "българин" !
  : 2 !