X
 
 

Джамбазки се съгласи, че държавата действа "неумело" в скандала с НАП

1098 2
photo of Джамбазки се съгласи, че държавата действа "неумело" в скандала с НАП
Снимка: БГНЕС
Неумело – тази дума използва евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на скандала "НАПгейт" и реакцията на държавата, в коментар пред Нова телевизия.

На теория мерките и регулациите ги има, въпросът е как се прилагат. Държавата не може да предложи необходимото заплащане на съответните специалисти, продължи Джамбазки, давайки пример как общини търсят главни архитекти за 800 лева, но не даде пример как "Информационно обслужване" търси системен администратор за 660 лева бруто – длъжност, за която се вземат над 2000 лева нето. Евродепутатът директно каза, че държавата не търси грамотни хора с такова заплащане.

ЦИК наложи глоба от 2 хил. лева на Джамбазки

Централната избирателна комисия (ЦИК) наложи глоба от 2 хил. лева на Ангел Джамбазки, че в качеството си на кандидат за член на Европей...

Що се отнася до местните избори, Джамбазки изключи възможността ВМРО да се яви съвместно с „Атака”, заради „странното поведение” на ръководството на партията на Сидеров.

По отношение на глобата от 2000 лева, която ЦИК наложи на Джамбазки, евродепутатът смята, че комисията се е заблудила, защото не ставало въпрос за предизборен клип, а за среща с хора.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • БОКо 2 БОКо преди 1 седмица Профил на трол?
    Е, щом педалът-травестит мАнгелина Данбаз МОМЕ-ДуПе-КТБанк-ДПС-менгян-мегафон-калдаръм кокона и шурето на ДС-Ванче караШкембе - Андро Слабака, са се съглсили, значи всичко е наред с НАП-лиик и може да затвориме страницита!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Альо, АНАЛНИТЕ ТЪПАЦИ, кой Гьотверен измисли поредната тъпотия : w w w . actualno.com/new_ajax/savecomments
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...