Доган дойде на конференцията на ДПС

1839
Доган дойде на конференцията на ДПС

5 минути след обявения начален час на 9-ата Национална конференция на ДПС в зала 3 на НДК, къде се провежда партийният форум, влезе почетният председател Ахмед Доганл

Конференцията започна работа веднага след като Доган пристигна. Депутатът Делян Пеевски към този момент не присъства на партийната конференция.

Прокуратурата се самосезира за новия сарай на Доган

Окръжната прокуратура в Бургас е започнала проверка относно новоизградена сграда в имот на територията на парк "Росенец" и забраната за...

"Всяка партия избира своето поведение, ние не се месим и ако тази партия бъде регистрирана, тя има правото да развива своята дейност както сметне за добре. Но ние смятаме, че ДПС е българска национална партия, либерален субект в българското политическо пространство".

Това бе отговорът днес на въпроса на БГНЕС към народният представител, бивш социален министър Хасан Адемов малко преди началото на 9-ата национална конференция на ДПС в зала 3 на НДК за това, че новата, но все още неучредена, партия ДОСТ на Лютви Местан се определя от повечето медии като протурска и как от ДПС възприемат тяхната идентичност.

Най-важните решения, които националната конференция ще вземе са свързани с гарантиране на сигурността във връзка с проблемите у нас, на Балканите, в Европа и в света, продължи Адемов. Ще се вземат решения и във вътрешнопартиен план - трябва да продължим призива на този форум за свобода, единство и заедност, изконни ценности на ДПС, каза той. Сега, на фона на това, което се случи в края на миналата година, за нас е важно да съхраним и да развиваме единството на партията, защото ДПС е най-сериозният либерален политически субект в България. Представени сме и в ЕП, така че тази конференция ще избере своите легитимни органи, подчерта делегатът на конференцията.

Ние отдавна сме заявили, че през последните 26 години има поне 6 опита за разцепление на ДПС, да не кажа и по-тежки думи. Нашата имунна система е силно развита, в крайна сметка ние сме ДПС и не се притесняваме от когото и да било, категоричен бе Адемов.

Лидерът на младите "соколи": Младежкото ДПС е един работещ механизъм

Младият човек в ДПС е акцент в политиката на партията, заяви в началото на VII Национална конференция на младежката организация нейният...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика