Каракачанов: ГЕРБ внася приоритетно свои закони, нашите се бавят

7097
Каракачанов: ГЕРБ внася приоритетно свои закони, нашите се бавят
Снимка: БГНЕС

Не сме доволни, че мандатоносителят ГЕРБ се опитва да внася приоритетно своите законопроекти, а нашите - на Патриотичния фронт, се бавят. Коментарът направи в Плевен заместник-председателят на Народното събрание Красимир Каракачанов - съпредседател на Патриотичния фронт /ПФ/.

Нашето разбиране е, че в едно партньорство всички трябва да правят отстъпки. Въпреки че имаме формула за четворен формат на разговори, не сме доволни от това как се стигна до решението за дълга, например, добави Каракачанов.

Каракачанов отрича "Патриотичният фронт" да иска назначения от Борисов

Ние не сме малка партия и никой не ни е давал власт. Не съм лобирал някой да става председател на ДАБЧ, предложих Борис Борисов да стан...

Обединението имало друга философия - да развиваме икономиката, да се създават работни места, да се затяга контролът в митниците и от НАП. Има голям резерв за увеличаване на приходите в хазната в намаляване на контрабандата с горива, алкохол и цигари, информира БТА.

"Ние не сме доволни и от начина, по който се действа за санирането. Имаме своя позиция. Бързането го намираме за предизборно", коментира съпредседателят на парламента .

Съпредседателят на ПФ посочи, че ще настояват за законодателни промени и криминализиране на деянията на лекари, които издават фалшиви решения за инвалидност. Те трябва да губят лекарски права, ако заблуждават обществото, смята Каракачанов.

В Плевен той бе на посещение по повод подготовката на ПФ за предстоящите местни избори. Решили сме с подкрепата на АБВ и ГЕРБ да имаме общ кандидат за кмет в Никопол и да извадим ДПС от властта в тази община, каза Каракачанов. От ПФ са готови със свои кандидати за общински кметове за още три общини.

Симеонов и Каракачанов лека-полека бият отбой

Възможност за решение относно спорните назначения в правителството и парламента има. Това стана ясно след изявления на лидера на НФСБ В...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика