X
 
 

Каракачанов готов да даде данни за дейността на чужди служби у нас само на закрито заседание

721 2
photo of Каракачанов готов да даде данни за дейността на чужди служби у нас  само на закрито заседание
Снимка: БГНЕС
По време на парламентарния контрол към министъра на отбраната и силов вицепремиер Красимир Каракачанов беше отправен въпрос от БСП за разразилия се шпионски скандал и за политиката, която правителството провежда за противодействие на дейността на чужди разузнавателни централи у нас.

Каракачанов заяви, че е готов да даде повече информация дали разузнавателни централи работят срещу националната сигурност на страната и поясни, че това може да се случи само на закрито заседание.

Съдия пуснал Николай Малинов да напусне страната, Цацаров със сигнал до Инспектората на ВСС

Съдия Андон Миланов от Специализирания наказателен съд е разрешил на заподозрения в шпионския скандал председател на "Русофили" Николай...

„Ако наистина целта е да се информирате допълнително за това, което се случва, има начини и този начин е да се поиска тази информация да бъде предоставена в специализираната комисия, при закрито заседание.

Или да се иска изслушване на ръководителите на службите, или анализите на ръководителите на службите - също при закрито заседание на Народното събрание. През 2015-а година имаше такова в тази зала,“ заяви вицепремиерът и министър на отбраната.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Co кepeз бyлгapec 2 Co кepeз бyлгapec преди 3 дена Профил на трол?
    Защо българските служби дават достъп до секретна информация на ДСагент-доносника "Иван" (д-р по международно парво и междудържавни отношения на ЮЗУни-Благоевград без да е юрист, т.е. като милиционерите от Симеоново е приравнен на юрист!), който все още не е снет от отет и продължава да доносничи на големите батушки?! Затова не е допускан в залата, в която се провеждат срещите на военните министри виж още ›› от НАТО, като Б-ия ВИНАГИ е представлявана от зам.министъра Запранов! Егати комунистическо-БЗНСарския червен КЕНЕФ е пост-комунистическа Б-ия начело с ген.лейт. доц. д-р БОКо!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 дена Профил на трол?
    Дебелака, шишкавия Каракачанин е национален предател и чужд агент ! Пък той - Красимир Дончев Каракачанов , Категория сътрудник : Агент , Псевдоним : „ИВАН” , Структура : Шесто управление на ДС, отдел 03 , Дата на привличане/назначаване : 11 май 1989 г. , Дата на регистрация : 16 май 1989 г. , Шесто !!!
Последно в Актуално