Каракачанов: Трябва да извадим ДПС от властта

21902
Каракачанов: Трябва да извадим ДПС от властта
Снимка: БГНЕС

"Трябва да извадим ДПС от властта! Те ли са свещената крава която е нон- стоп във властта? За да не печели ДПС избори българските партии трябва да търсят национално единство, а не да позволяват спекулации на етническа партия", коментира в "Лице в лице" по БТВ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той бе поканен, за да коментира острата декларация, която Валери Симеонов прочете срещу беззаконието, упражнявано от някои малцинствени представители, в която засегна и атентата на гара Буново, при който загинаха 7 души.

Патриотите ще подкрепят Бъчварова за вътрешен министър

Патриотичният фронт ще подкрепи Румяна Бъчварова за вътрешен министър. Целта ни е да има стабилност в държавата, а този вот е гарант ...

"ДПС се опитва да монополизира влиянието върху ромите за да ги използва като евтини гласоподаватели. Те ги купуват с парите, усвоени от обръчите от фирми. Самият Ахмед Доган призна, че той раздава баницата в България", коментира още Каракачанов.

Той припомни, че цивилизованият свят се уповава на декларацията за Правата на човека на ООН, според която всички граждани са равни и изтъкна, че законът трябва да е равен за всички, а ДПС спекулира с етническото спокойствие. 

"Местан спекулира. Не може поради факта че купуваш гласове да си против действията на държавата. Какви нови евреи са българските турци, кой им е ограничил правата? ДПС от 25 години преход, 15 са във властта. Какви евреи са. Местан, с ръкавели за 1000 евро ли ще грабне пушката и ще стане партизанин? ДПС не осъди атентата в Буново, ами издигна чешма и изписа имената на терористите. Те развиват дейността си на чувството за вина за възродителния процес. А те издигнаха чешма на терористите. Защо да се извиняваме за възродителния процес? Ние не сме издигали паметник на "възродител" с автомат", допълни председателят на ВМРО.

Красимир Каракачанов не пропусна да отбележи, че цели региони са поставени под тормоза на ромската битова престъпност. В тези региони няма чувство за справедливост и държавност и е опасно, че на хората ще им омръзне и ще вземат нещата в свои ръце, а това трябва да го прави държавата. 

Каракачанов отрича "Патриотичният фронт" да иска назначения от Борисов

Ние не сме малка партия и никой не ни е давал власт. Не съм лобирал някой да става председател на ДАБЧ, предложих Борис Борисов да стан...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика