Марешки: Ако оставката бъде приета, означава, че наистина има съмнения за задкулисна дейност

1955
Марешки: Ако оставката бъде приета, означава, че наистина има съмнения за задкулисна дейност
Снимка: БГНЕС

При всякакви съмнения за шуробаджанащина, корупция, роднински връзки при определени сделки, всеки един управленец на такова ниво трябва веднага да си подава оставката. Следващият момент обаче е това дали ще бъде приета. Това каза в интервю за предаването „Хоризонт за вас“ лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

Ако това се окажат съмнения, или фалшиви черни новини срещу Теменужка Петкова – естествено тя трябва да си остане на работното място. Ако това са факти, това означава, че само с една оставка няма как да се случат нещата. Това означава, че новият антикорупционен орган, който приехме, прокуратурата и всички трябва да се задействат и някой трябва да носи отговорност за такива сделки. Ако оставката бъде приета, означава, че наистина има съмнения за задкулисна дейност или подпомагане на свой приятел, който да влезе в такава сделка, каза още той и добави: Държавата има инструментариума да обезсърчи дори и най-силния стопански субект и да му каже, че е по-добре да си напусне България, за да може да бъде заместен от някой по-близък до властта. Това е укоримото. Ако има такива сигнали, те трябва да бъдат разследвани и ако се докаже – всички да си носят отговорността.

Борисов: Посъветвах Петкова да депозира оставката си в парламента

Посъветвах г-жа Петкова да отиде в парламента и да подаде оставката си. Това заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов в...

На въпрос дали е готова „Воля“ да замести „Атака“ в коалицията на Обединените патриоти, Марешки заяви: Делян Добрев и Волен Сидеров не са на моето равнище, за да ги коментирам, но благодаря на Делян Добрев, защото с едно такова изречение обезличи и на практика показа, че големите, героичните т.нар. "патриоти", всъщност са някакви дребни човечета, които само с една дребна заплаха, изказана от Делян Добрев, че "ако не слушате, ще ви заменим с Марешки", те веднага преклониха глава и започнаха да слушкат. Затова благодаря на Добрев, защото ги разконспирира пред обществото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика